Är du på väg att starta egen verksamhet? Då är Onslip rätt kassalösning för dig.

Onslips kassalösning är perfekt för både enmansföretaget som för den etablerade krogen på hörnet. Vi erbjuder marknadens bredaste helhetslösning där du själv har möjlighet att anpassa funktionalitet efter hur din verksamhet ser ut.

Rätt funktioner, till rätt pris

Vi tror inte på att man ska betala för funktioner som man inte använder. Därför anpassas våra system för din verksamhet, för att hålla dina kostnader nere.

Använd din egen hårdvara eller köp vår

Traditionella kassaregister är stora apparater som kan en enda sak, räkna pengar. Med Onslip 360 blir den sortens maskiner förlegade. Istället blir kassaregisteret en app och en molntjänst som du kan ladda ner eller köp den tillsammans med vår kassahårdvara.

Prisvärt och modernt

Till skillnad från alla andra kassaleverantörer i Sverige äger vi på Onslip hela kedjan från produktutveckling till försäljning och support själv. Eftersom färre aktörer ska dela på dina pengar kan vi hålla nere priserna och ändå erbjuda funktionalitet som matchar även de dyraste kassorna på marknaden.

Uppdaterad kassalösning

Precis som andra appar uppdaterar vi Onslip 360-appen regelbundet. I varje uppdatering lanserar vi nya smarta och enklare funktioner. Om du hör av dig kan även dina förslag finnas med i nästa uppdatering.

Vi valde att använda oss av Onslip då kassalösningen ser modern ut med tanke på att det är en Ipad. Det passade oss bra och vi gillade konceptet, vi fick även bra hjälp runt omkring med avtal, guidning, installation osv det kändes helt enkelt bra.

VBody
Nyköping

Vi konsultar inom mobiltelefonnätverk, och ställde därför stora krav på butikens kassalösning. Vi ville ha ett kassasystem som man kan utveckla. Jag ville också ha koll på försäljningen, även när jag inte är i butiken. Allt detta fanns hos Onslip.

Futureon AB
Karlshamn

Sluta grubbla - vi löser det

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem

Bättre kundupplevelse ger ökad lönsamhet

Onslip Signs

kr 329 Månadsvis inkl. hårdvara
  • Påverka kundernas köpbeslut
  • Schemalägg menyer (t ex lunch/kväll)
  • Ökar omsättning med 3-5%
Populär

Onslip Ads

kr 999 Månadsvis
  • 1000-tals gäster letar restaurang just nu
  • Vi tar hand om allt - som din reklambyrå
  • Spara minst 5000 kr/mån jmf vanlig byrå
NYHET

Onslip Play

kr 169 Månadsvis
  • Smarta spellistor för rätt stämning
  • Helt automatiskt - inga inställningar
  • Slopa STIM - Spara pengar
PROVA PÅ
Stäng meny

Ange kontaktuppgifter

Bra tips om kassasystem