Som bed and breakfast-ägare vill du lägga tiden på att ta hand om gästerna och sköta restaurangen. Inte krångla med svåra kassasystem. Det är därför du ska välja Onslip.

Med Onslips kassasystem blir det enkelt att sköta verksamheten, oavsett om du driver ett bed and breakfast, en restaurang eller ett kafé. Med vår lösning får du ett smidigt och flexibelt kassasystem som är väl rustat för framtiden.

Flera betalmetoder

Ta betalt med kort, kontanter, faktura eller Swish. Kassasystemet har även stöd för utländsk valuta, vilket är perfekt för dig som kanske driver ett bed and breakfast.

Kundregister med SMS-utskick

Genom att spara information om dina kunder i ett kundregister kan du enkelt skicka ut specialanpassade erbjudanden med SMS. Effektiv och billig marknadsföring. 

Flera användare

Om ni är flera som kommer använda kassan är det lätt att lägga till användare med olika rättigheter i kassasystemet. Helt utan krångel. 

Bordskarta

Ta fram och visa lediga eller upptagna bord. Koppla nota till bord eller lägg till artiklar på notan. Du kan även lägga till flera notor på samma bord eller flytta den till ett annat bord. Hur smidigt som helst.