Du behöver inte vara teknikproffs för att beställa kassalösningar till offentlig sektor. Onslip gör det enkelt, med smidiga kassasystem för kommuner och landsting.

Onslips kassalösningar är speciellt framtagna för att passa den hektiska lunchrestaurangen med många beställningar – i sporthallen likaväl som i den enkla skolkafeterian. Kassasystem som lämpar sig väl i kommunen eller landstingets verksamheter.

Lätt att lära, enkelt att hantera

Med den mest användarvänliga kassamjukvaran på marknaden kan vem som helst hantera kassan utan någon upplärningstid.

Kom i gång på några minuter

Vid första interaktionen slår ni ett kort samtal till vår uppskattade support så hjälper vi er med att sätta upp rätt förinställningar efter era preferenser. Systemet är intuitivt och lätthanterligt.

Prisvärt

Flera kommuner och landsting har valt Onslips kassalösningar till sina caféer, restauranger och butiker då vi har de mest prisvärda och användarvänliga produkterna på marknaden.

Uppskattat kassasystem för kommuner och landsting

Välj storlek på paketutbudet efter verksamhetens behov. Vi har tänkt både på de stora och de små. Prata med en av våra erfarna säljare så hjälper de er med att skräddarsy den rätta lösningen för just er kommun eller landsting.

Det smidigaste kassasystemet för er kommun eller landsting? Vi hjälper er!

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem