Är du på väg att starta eget och behöver lite hjälp kring vilket kassasystem du ska välja? Det är ett stort och viktigt val och utbudet kan kännas överväldigande. Vi på Onslip guidar dig gärna fram till rätt kassalösning för just din verksamhet.

Onslips kassalösning är perfekt för alla småföretag, det nystartade företaget likväl som för den etablerade krogen på hörnet. Vi erbjuder marknadens bredaste helhetslösning där du själv har möjlighet att anpassa funktionalitet efter hur din verksamhet ser ut.

Rätt funktioner, till rätt pris

Vi tror inte på att man ska betala för funktioner som man inte använder. Därför anpassas våra system för din verksamhet för att hålla dina kostnader nere. Det är viktigt för alla verksamheter, inte minst det nystartade företaget. 

Använd din egen hårdvara eller köp vår

Traditionella kassaregister är stora apparater som kan en enda sak – räkna pengar. Med Onslip 360 blir den sortens maskiner förlegade. Istället är kassaregistret en app och en molntjänst som du kan ladda ner eller köpa tillsammans med vår kassahårdvara.

Prisvärt och modernt

Till skillnad från alla andra kassaleverantörer i Sverige äger vi på Onslip hela kedjan från produktutveckling till försäljning och support själva. Eftersom färre aktörer ska dela på dina pengar kan vi hålla nere priserna och ändå erbjuda funktionalitet som matchar även de dyraste kassorna på marknaden.

Uppdaterad kassalösning

Precis som andra appar uppdaterar vi Onslip 360-appen regelbundet. I varje uppdatering lanserar vi nya smarta och enkla funktioner. Om du hör av dig kan även dina förslag finnas med i nästa uppdatering.

Vi valde att använda oss av Onslip då kassalösningen ser modern ut med tanke på att det är en iPad. Det passade oss bra och vi gillade konceptet. Vi fick även bra hjälp runt omkring med avtal, guidning och installation. Så det kändes helt enkelt bra.

VBody
Nyköping

Vi bedriver konsultverksamhet inom mobiltelefonnätverk och ställde därför stora krav på vår butiks kassalösning. Vi ville ha ett kassasystem som man kan utveckla. Jag ville också ha koll på försäljningen, även när jag inte är i butiken. Allt detta fanns hos Onslip.

Futureon AB
Karlshamn

Sluta grubbla - vi löser det

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem