ONSLIP PLAY - Dina kunder kommer uppleva skillnaden

10 000-tals låtar speciellt producerade av professionella musiker för publika miljöer så som restaurang, kafé och bar

Musik höjer kundupplevelsen och leder till ökad försäljning

Musik är ett måste för att skapa rätt atmosfär i din lokal. Att välja musik kan dock vara ett tidskrävande jobb, och ibland vill personalen lägga sig i. Med Onslip Play får du professionell musik specialkomponerad för just din typ av verksamhet. Snabbt, långsamt, mjukt, hårt, alla stilar finns. Sätt på en spellista och den spelar tills du stannar den. Enklare kan det inte bli. 

Var laglig och spara pengar!

Det är inte ovanligt att restauranger kör Spotify eller andra musiktjänster avsedda för privat bruk. Det är inte ok, varken för tjänsterna eller för upphovsrätten. För att använda vanlig musik, t ex Spotify, radio, eller andra källor, ska du betala avgift till STIM på minst 3,556 kr / år. Med Onslip Play betalar du mindre och det blir enklare. 

Prova på - 1 månad gratis

Som ny Onslip-kund bjuder vi på en månad Onslip Play gratis när du skaffar vårt kassasystem. Om du dessutom skaffar våra större paket med t ex digitala skyltar och Takeaway så bjuder vi på Onslip Play. Så vad väntar du på? Skapa konto nu och fyll din lokala med grym musik, och spana in kundernas reaktion. 

Sluta grubbla - vi löser det

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem