Onslip Signs är en investering. Inte en kostnad.


Undersökningar visar att tilltalande digitala skyltar ökar försäljningen. Varför? Jämfört med "vanliga" menyer är snyggt layoutade digitala skyltar både fräschare och enklare att uppdatera. Att de dessutom styr kundernas uppmärksamhet dit du vill är en trevlig bonus som kommer att märkas i din kassa. Just därför är Onslip Signs något för ditt företag.

Prisexempel färdiga skyltpaket

Enkla lunchtavlan

Passar dig som uppdaterar innehållet ofta
kr 699 per månad (inkl. hårdvara)
 • 1 x 43" LG-skärm
 • Skapa menyer för upp till ett år
 • Tidsstyrd på/av för menyn
 • Upp till 7 olika dagens rätt
 • Onslip Signs PRO-licens
Populär

Menysystem +++

Passar t.ex. pizzerior, thai- & sushirestauranger
kr 1499 per månad (inkl. hårdvara)
 • 3 x 43" LG-skärmar
 • 2 st för meny + 1 st för kampanjer/erbjudande
 • Skapa och redigera menyer enkelt online
 • Växla mellan lunch- och kvällsmeny
 • Onslip Signs PRO-licens
Populär

Ögongodis

Drar blickarna till sig och visar det bästa du har
kr 999 per månad (inkl. hårdvara)
 • Två stora och ljusstarka 55" LG-skärmar
 • Styr kunderna till dina högmarginalprodukter
 • Rikta utåt och locka fler kunder
 • Marknadsför dina bästa produkter och event
 • Onslip Signs BAS-licens
Prisvärd

Onslip Signs är fräschare och modernare

Digitala skyltar gör mirakel med kundupplevelsen. Det är därför alla större restaurangkedjor använder dem flitigt. Forskning* visar att 30% av kunderna uppger att de påverkas av innehåll på digitala skyltar och 20% att de gör spontanköp.  Om du inte orkar läsa alla källor, så kan du spana in vår kund Michel i videon bredvid eller inspirationsfilmen överst på sidan. 

Speciellt utvecklat för restauranger

Med nästan 10 års erfarenhet av restaurangbranschen är våra digitala skyltar utvecklat med vardagsrestaurangens behov i fokus. Vi vet att du vill ha enkelhet, kvalitet och driftsäkerhet, utan att det ska kostar skjortan. Allt detta får du med Onslip Signs. Våra färdiga menytavlor har mallar för bland annat pizzeria, sushi, thai, kina, grill och café

Ladda ner produktbladet

Vanliga frågor om Onslip Signs

Med Onslip Signs PRO får du en skärmmjukvara specialanpassad för pizzeria, thai, sushi, hamburgare, kebab, grill med flera.

Lösningen är gjord för att kunna hantera många rätter och växla mellan exempelvis lunch- och kvällsmenyn och speciella erbjudanden.

Du editerar allting enkelt själv via vår restauranganpassade innehållsportal.

Innehållet på skärmarna kan du schemalägga ner till minutnivå. Vill du kunna styra innehållet på skärmarna manuellt kan du göra det från din Onslip-kassa, smartphone eller via webben. 

Onslip Signs PRO kostar 399 kr/mån/skärm. Bindningstiden är 36 månader. 

Onslip Signs Bas är vår enklaste skyltlicens som passar dig som inte behöver ändra innehållet på skärmarna så ofta och därför kan använda bilder och filmer som du sparar på USB-sticka.

I BAS ingår support för hur du konfigurerar dina LG-skärmar och kommer igång med enkel schemaläggning.

Onslip Signs BAS kostar 79 kr/mån/skärm

Med PRO-licensen ingår mängder med färdiga layouter för olika branscher. Designen innehåller bilder och t.o.m. rörliga bakgrundsvideos som ingår i din licens. Detta innehåll uppdateras regelbundet vilket gör att dina menyer alltid känns fräscha och up-to-date. 

Lunchmenyer t.ex. redigerar du enkelt online – en dag innan eller flera veckor i taget. 

Skulle du vilja designa helt egna skärmar finns även den möjligheten.

Kör du BAS-licensen får du skapa ditt eget innehåll och lägga på USB sticka. 

Har du frågor – hör av dig till våra säljare så löser vi det!

LG:s SM5KE-serie är experternas favorit. Onslip Signs mjukvara kör i skärmen utan behov av en extern spelare eller PC. Det gör skärmen extremt prisvärd och enkel att installera. Allt du behöver är en strömsladd och att hänga upp skärmen. 

Fördelen med LG:s skärmar jämfört med vanliga konsument-TV-skärmar som du kan köpa billigt i handeln är att LG-skärmar har mycket högre ljusstyrka och är gjorda för att stå på 16h per dag, 365 dagar om året. 

Vi erbjuder LG-skärmar i storlekarna 32″, 43″, och 55″. Andra storlekar kan erbjudas på förfrågan. Ladda ner produktbladet för komplett information om skärmarna. 

Licenserna Onslip Signs BAS och PRO är mjukvarulicenser som du betalar per månad. 

LG-skärmarna kan du antingen betala direkt eller ta på delbetalning på 36 månader. Vi lägger på en finansieringskostnad vid delbetalning. 

Vår standardsupport har öppet kl. 8–17 på vardagar och kl. 10–14 på lördagar. 

Fördelen med LG-skärmar och Onslip Signs är driftsäkerheten. Skärmarna är byggda för att stå på i åratal. Och även om du skulle tappa uppkoppling fortsätter skärmarna att köra på. 

Detta gör Onslip Signs till en mycket driftsäker lösning. Men om olyckan skulle vara framme och du du behöver hjälp så är det bara att ringa eller mejla oss. 

 

Vilken Onslip Signs ska du välja? - Vi löser det

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem