Kassapaket som öppnar nya världar

ONSLIP SMART

Ta betalt direkt i din egen telefon eller tablet med praktiska Onslip SMART. Inget onödigt krångel eller prylar – bara en smidig kassa.  

Visst är det smart?

399 kr /mån

499 kr bindningsfritt

ONSLIP SUCCESS

Vägen till framgång börjar med ett kassasystem byggt för framtiden. Onslip SUCCESS passar restauranger med en omsättning på upp till 10 miljoner. Är du dressed for success? 

Just nu kr/mån

Just nu bjuder vi på kassahårdvaran (värde 16 800 kr)

ONSLIP DREAM

Med Onslip DREAM får du allt du behöver för att kunna realisera dina drömmar. Du får tillgång till hela Onslips utbud inklusive digitala tjänster och en personlig rådgivare. Som en dröm helt enkelt! 

Från 2 499 kr/mån

I alla paket ingår Onslips kassamjukvara, support och uppgraderingar. Paketen kombineras med fördel med en eller flera av våra digitala tjänster Onslip Signs, Onslip Ads och Onslip Play. 

Ska vi skräddarsy ditt kassapaket?

Fördelar med Onslips kassasystem

Oändlig potential

Med ett kassasystem från Onslip öppnas en helt ny värld. Till Onslips kassa kan du lägga till digitala skyltar, streamad bakgrundsmusik, annonsering på Google och online-beställning. I slutändan kommer du höja dina kunders upplevelse, vilket betyder ökad försäljning och lönsamhet för dig.

Godkänt och certifierat

Onslips kassamjukvara uppfyller självklart Skatteverkets regler. Kassamjukvaran finns även på flera språk och för andra marknader, som t.ex. England, Spanien och Tyskland, där det också är certifierat för de lokala regler som gäller.

Barnsligt enkelt

Onslips kassamjukvara är enkel att använda. Har man lagt upp knappar för produkter brukar ny personal komma igång av sig själv utan utbildning. Köper du ett paket med kassahårdvara skickar vi allt till dig med Postnords företagspaket. Skulle du mot förmodan behöva hjälp vid installationen hjälper vår kundtjänst till via telefon.

Restaurang och café

Onslips kassamjukvara har en mängd extrafunktioner som du kan lägga till allteftersom dina behov förändras. Bordskarta, notor, köksskrivare och personalliggare är bra funktioner för en restaurang, café eller krog. Automatisk bokföring med Fortnox underlättar.
Se alla funktioner här.

Onslip E800 kassahårdvara - För dagens och framtidens krav

Tilläggsfunktioner för just din verksamhet

Fortnox

Med vår integration skickas dina dagsavslut per automatik till Fortnox.

Pris
Från 79 kr/mån (+199kr startavgift)

Personalliggare

En personalliggare som följer Skatteverkets krav inbyggt i din kassa. Enkel och smidig att använda.

Pris
Från 59 kr/mån (+199kr startavgift)

Swish Handel

Integration med Swish Handel innebär att ni enkelt kan ta betalt med Swish direkt i kassan

Pris
Från 59 kr/mån (+199kr startavgift)

Bäst kassapaket för ditt företag? – Vi hjälper dig!

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem

Stäng meny

Ange kontaktuppgifter

Bra tips om kassasystem