Rekommendera en kund villkor

Få betalt varje gång du sigenerar en kund till oss!

Nu kan du som är befintlig kund få betalt från Onslip för att rekommendera kunder till oss. För varje ny kund du rekommenderar som ansluter sig till Onslip Cloud AB och signerar minst 12 månaders SUCCESS-paket får du betalt 2000 kr.

Hur rekommenderar jag en vän/bekant/kund?

Det är enkelt! Gå in här och fyll i formuläret, eller ring in till oss 0500600111. Vi hör sedan av oss till den du rekommenderat, utvärderar dess behov och erbjuder en kassalösning från Onslip med en bra prislapp.

Hur många kunder får jag rekommendera?

Det finns ingen gräns på hur många kunder du får rekommendera och därmed få betalt för! Det enda kriteriet är att de är helt nya kunder till Onslip Cloud AB.

Vad händer när jag rekommenderat någon?

När den du rekommenderat har signerat avtal för minst 12 mån SUCCESS och betalat sin första faktura kan du få betalt av oss. Betalning sker endast mot fakturering, alternativt avdrag på nästa faktura om du så önskar.

Vad räknas inte som ny kund godkänd för utbetalning?

  • Om du rekommenderar någon som redan rekommenderat dig.
  • Om du rekommenderar dig själv, ett annat företag som du driver eller ska öppna.
  • Om du rekommenderar någon du redan har rekommenderat.
  • Om du rekommenderar en redan befintlig kund till Onslip Cloud AB.
  • Om du rekommenderar en befintlig kund med nytt orgnummer och/eller nytt försäljningsställe.
  • Om du rekommenderar en kund som hyr/äger eller tidigare hyrt/ägt en terminal eller kassa från Onslip AB eller Onslip Cloud AB.
  • Överlåtelser räknas ej.

Övriga villkor

Betalning sker genom att du fakturerar Onslip Cloud AB med 60 dagars betalningsvillkor alternativt genom avdrag på din nästkommande faktura från oss. Inga andra betalningssätt medges. Fakturorna måste vara i godkänt format. Om de ej är i godkänt format kan Onslip neka utbetalning. Dessa villkor är giltiga till och med 2021-01-01  Samtliga priser i detta dokument är exkl. moms. Onslip förbehåller sig rätten att löpande förändra villkoren samt att vid misstanke om fusk eller bedrägeri neka ersättning.