Superkassa gör gågatan till vinnare igen

Onslip lanserar superkassa i app-format för att hjälpa företagen på gågatan att konkurrera med köpcentrum och e-handel.

För första gången får alla företag tillgång till den senaste tekniken inom kassasystem, e-handel, och lojalitet. Allt samlas i Onslips superkassa, en enkel App som är gratis att ladda ner och som enkelt skräddarsys och uppgraderas efter behov.

”Med vårt kassasystem i app-format förändras spelreglerna i kassabranschen. Vi startar en demokratisering av tillgången till den senaste tekniken som gör att alla företag nu får samma verktyg som de stora kedjorna”, säger Daniel Rasmussen VD för Onslip.

Tomma lokaler på många av landets gågator vittnar om tuffa tider för de mindre företagen. Sviktande kundunderlag, växande köpcentrum och en e-handel som aldrig slutar växa brukar vara några av förklaringarna. Men detta är en grovt förenklad analys som vilseleder hävdar Daniel. ”Kunderna gillar sin gågata. Problemet är snarare att företagen på gågatan ligger hopplöst långt efter i sin digitalisering. Kunderna googlar efter deras varor, försöker hitta och boka deras tjänster, eller beställa deras mat online. Men förgäves. Företagen är offline. Därför förlorar gågatan.”, fortsätter Daniel.

Onslip anser att kassabranschen måste förnya sig och börja se allvaret i företagens fallande konkurrenskraft. ”Kassabranschen består av långa kedjor av underleverantörer som i decennier kunnat plocka ut höga vinster på bekostnad av företagarna och den långsiktiga innovationskraften”, säger Robert Hansson, CTO på Onslip.

Nu förändras allt. Kassan med företagets varor och tjänster flyttar nu till molnet. Att komma igång är gratis och tar några minuter. Via API:er kan kassan kommunicera direkt med andra online-tjänster som bokföring, beställning, Swish, och SMS-kampanj verktyg. Onslips kassasystem kan enkelt skräddarsys och byggas ut efter varje enskilt företags behov. Oavsett storlek eller bransch. Därför passar Onslips kassasystem lika bra för den nystartade frisören som för den etablerade finkrogen på hörnet.

Ladda ner appen och upptäck Onslips mobila kassa redan nu!