fbpx

Il Bicchiere - Ålstensgatan i Bromma

För 8 år sedan vaknade en dröm hos Michel om att återskapa en liten bit av Italien med genuina smakupplevelser kombinerat med väl utvalda viner. Idag kan du ta del av hans vision på Ill Bicciere i Bromma där antipasti, charkuterier och surdegspizza står på menyn.

Sedan 5 år tillbaka har Michel använt Onslip som betallösning efter att han bytte ut sitt gamla system. Ett beslut han inte ångrar.

Vad är dina erfarenheter av betallösningar?

Innan jag gick över till Onslip hade jag ett annat system som jag inte var särskilt nöjd med. De kändes sega, omoderna och inte direkt anpassade för småföretagare där snabba puckar gäller. Det var alltid en ny säljare som inte hade koll på min verksamhet när jag behövde support. Kanske funkar det bra för Willys eller liknande jättar, men inte för mig.

Hur kom du i kontakt med Onslip?

Onslips VD Daniel kom förbi min restaurang av en slump och gick igång på min kaffeblandning. Han var en skön person så vi började snacka och han berättade vad han jobbade med och tipsade om Onslip. Det lät prisvärt med tanke på månadskostnaden och eftersom jag inte var nöjd med mitt dåvarande system så bestämde jag mig för att testa.

Hur gick installationen?

När jag fick hem hårdvaran så ringde jag supporten för att få hjälp med installationen. Men det visade sig att det bara var att koppla in två kablar, så det blev ett kort samtal. Tog kanske 5 minuter och sen var jag igång. Skitsmidigt. Under 2 års tid har vi bara haft problem några enstaka gånger, och då har jag alltid fått snabb hjälp av supporten.

Vilka är fördelarna med Onslip?

Det är smidigt, enkelt, modernt och snyggt. Känns kul med en kassalösning som smälter in i inredningen och inte bara är en tråkig klump. En funktion som jag uppskattar särskilt är att man kan skapa egna sidor och knappar så att betalningen flyter ännu bättre. Så jag har en sida med mat, en med röda viner, en med vita, en med kaffe och så vidare. Det går snabbt att bläddra mellan dem, så man slipper irriterande fördröjningar.

Kort sagt så funkar det bara helt enkelt – och då är jag nöjd.

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111