Restaurangapp WEIQ, beställ takeaway eller ta bordsbeställning

Restaurangapp

Servera smartare med WEIQ! Gästen beställer via sin app och du tar emot direkt i kassan.

Servera smartare

Skydda din personal och gäster • Förbeställningar • Take Away • Öka försäljning och förbättra kundupplevelse • Bordsbeställningar genom appen • Som Onslipkund får du ett exklusivt pris när du integrerar WEIQ med din kassa • Full integration till din kassa 

WEIQ fungerar smidigt med din Onslipkassa

WEIQ restaurangapp är fullt integrerad med din Onslipkassa. Dina gäster laddar ner WEIQ-appen utan att behöva registrera sig och gästens beställning går direkt till bongen i köket. Ta emot och godkänn beställningen enkelt i kassan. 

Hämtmat och bordsbeställning, spara pengar och öka försäljning med WEIQ

Nå gäster via WEIQ 

I WEIQ-appen exponeras du för nya gäster genom att synas i appens digitala flöde. Det ger din verksamhet en ny kanal att nå dina gäster och ökar dina chanser att bli uppmärksammad. 

Hämtmat och Bordsbeställningar 

Med WEIQ kan du enkelt ta emot hämtmat-beställningar och bordsbeställningar genom att låta dina gästerna beställa via appen. Undersökningar visar att merförsäljningen ökar med 20% när gästen själv lägger sin beställning digitalt.

Varför behöver jag WEIQ?

Under 2020 har restaurangbranschen ställts inför tuffa utmaningar och stränga restriktioner som fortsätter in i 2021, vilket kräver nya tillvägagångssätt för att behålla försäljningen och skydda våra gäster. Restaurangappen erbjuder just det! En möjlighet att kunna ta emot bordsbeställningar och erbjuda Take Away på ett säkert och lönsamt sätt.

Restaurangappen, WEIQ gör det möjligt att både skydda din personal och dina gäster från att smittas genom att minska den fysiska kontakten i restaurangen, utan att påverka försäljningen.

Öka försäljning och spara pengar

Vad händer med servicen?

WEIQ tar inte bort den personliga servicen utan skapar mer tid åt äkta service. Din personal får mer tid åt att möta dina gäster och leverera högre service som känns äkta och omtyckt. 

Service på ny nivå

Michael Egly som driver sina restauranger Badhytten och Bryggan i Skanör använder restaurangappen WEIQ. Se vilka fördelar som fick Michael att välja WEIQ och vad han tycker om WEIQ i praktiken.  

Exklusivt pris på WEIQ endast för Onslipkunder

699kr/mån

1395kr/mån

Servera smartare och öka försäljningen! Fyll i formuläret eller ring oss på 0500-600111, så hjälper vi dig att komma igång och ta steget mot en smartare servering. 

Priset gäller endast för WEIQ-integration med din Onslipkassa

Integrera din kassa med branschledande tjänster​

Läs mer om tjänsterna

Integrationspaketet är ett tillägg till den licens som du har valt att aktivera. Integrationspaketet hjälper dig att frigöra mer tid åt det du brinner för, din matglädje och entreprenörskap. Du kan enkelt lägga till integrationspaketet i din nuvarande licens, ring 0500-600111 så hjälper vi dig att komma igång.