Swishhandel_i_kassan

Mobil betalning

Ta betalt även om kunden har glömt plånboken hemma med Swish-handel

Modernt betalsätt

Allt fler betalningar sker via mobilen och fler lämnar sina plånböcker hemma. Med Swish-handel kan du ta betalt även om kunden har lämnat plånboken hemma. Till skillnad mot Swish-företag registreras köpet direkt i din kassa med vår integration. 

Snabbare betalning

Slipp långa köer och ta betalt snabbt och effektivt genom Swish-integration med din Onslipkassa. Både kunderna och personal drar nytta av smidigheten med Swish. Med en enkel QR-kod som genereras av kassan går betalningen snabbt och smidigt.

Gäster betalar med swish i restaurang
Snabb betalning med swish genom Onslip kassa

Säkrare betalning

Med Swish-handel kan du se till att ha en mindre dagskassa i kontanter och förlita dig mer på att dina kunder kommer kunna betala med kort eller Swish i allt större utsträckning. Mindre kontanthantering gör det säkrare och enklare för dig och din personal.

Se hur det fungerar

Följ steg för steg hur det fungerar när kunden ska betala med Swish. Din Onslipkassa skapar en QR-kod som kommer upp på kunddisplayen som kunden sedan scannar av med sin telefon. Kunden identifierar sig med Mobilt Bankid och genomför betalning.

Integration med branschledande tjänster

Gör det enklare redan idag!

Ta steget mot ett digitalt företagande idag! Fyll i formuläret eller ring oss på 0500-600111, så hjälper vi dig att komma igång.

Integrera din kassa med branschledande tjänster​

Läs mer om tjänsterna

Integrationspaketet är ett tillägg till den licens som du har valt att aktivera. Integrationspaketet hjälper dig att frigöra mer tid åt det du brinner för, din matglädje och entreprenörskap. Du kan enkelt lägga till integrationspaketet i din nuvarande licens, ring 0500-600111 så hjälper vi dig att komma igång.