Mobilbetalning med Swish

Mobil betalning

Ta betalt även om kunden har glömt plånboken hemma med Swish-handel

Gäster betalar med swish i restaurang

Modernt betalsätt

Slipp långa köer och ta betalt snabbt och effektivt genom Swish-integration med din Onslipkassa. Både kunderna och personal drar nytta av smidigheten med Swish. Med en enkel QR-kod som genereras av kassan går betalningen snabbt och smidigt.

Swish i restaurang

Snabbare betalning

Allt fler betalningar sker via mobilen och fler lämnar sina plånböcker hemma. Med Swish-handel kan du ta betalt även om kunden har lämnat plånboken hemma. Till skillnad mot Swish-företag registreras köpet direkt i din kassa med vår integration.

Mobilbetalning med Onslip och Swish

Säkrare betalning

Med Swish-handel kan du se till att ha en mindre dagskassa i kontanter och förlita dig mer på att dina kunder kommer kunna betala med kort eller Swish i allt större utsträckning. Mindre kontanthantering gör det säkrare och enklare för dig och din personal.

Mobil betalning fungerar smidigt med din Onslipkassa

Att ta betalt har aldrig varit enklare! Du tar emot beställningen via Onslipkassan och väljer betalmetod Swish. Gästen scannar av QR-koden på kunddisplay och sedan är det klart. Med swish-handel hamnar all försäljning på samma z-rapport från Onslipkassan. 

Snabb betalning med swish genom Onslip kassa

Så fungerar Swish-handel

Följ steg för steg hur det fungerar när kunden ska betala med Swish. Din Onslipkassa skapar en QR-kod som kommer upp på kunddisplayen som kunden sedan scannar av med sin telefon. Kunden identifierar sig med Mobilt Bankid och genomför betalning.

Onslip Connect

199 kr /mån

Alla digitala kopplingar du behöver för din verksamhet – nu och i framtiden.
Onslip Connect

Dino Grozdanic​

Rådgivare

“Jag hjälper dig att hitta rätt kopplingar för din verksamhet.”

Kontakta mig

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig så snart som möjligt.