Komplett kassasystem för frisörer & salonger

Komplett kassa- och betallösning utan höga månadsavgifter som passar skönhetssalonger & frisörer

Support inom 60s

100% molnbaserat

Full tillgång till funktioner

Användarvänligt & Driftsäkert

Används av 1300+ kunder

Kassasystemet för dig som frisör eller driver salong

Enkel att använda och otroligt smidigt

Onslip med kassasystem i kortterminalen

Några av våra populära funktioner för frisörer

Den optimala presenten. Vem skulle inte bli glad över en skön behandling eller en riktig make-over? Erbjud dina kunder att köpa presentkort – en uppskattad funktion som älskas av våra kunder inom salongsegmentet.

Registrera kontaktuppgifterna till dina kunder och belöna lojala kunder med exempelvis rabatter och riktade kampanjer. Varför inte skicka ut SMS till dina stammisar om lediga tider som plötsligt har dykt upp?

Ställ in flera olika användare med olika behörigheter. 

Skriv ut fysiska kvitton eller varför inte skicka de direkt till kundens mobil? Självklart går det även att välja att inte skriva ut kvitton om kunden inte vill ha ett kvitto. Spara på både kvittorullar och miljön.

Kassasystemet stödjer alla klassiska betalmetoder som t.ex kontant, kort, fakturaunderlag och tap to pay. Kassan kan även ta emot betalningar genom Apple pay, Google pay, Samsung Pay och många fler. I kassasystemet kan du även välja att ta emot utländska valutor om det behovet skulle dyka upp. Självklart stödjs en av Sveriges vanligaste betalmetod Swish, både Swish företag & Swish Handel.

Hitta produkterna snabbt i knappkartan och slipp hålla på med artikelnummer. I kassan eller i backoffice går det enkelt att ställa in produkter, vad de ska kosta, vilken momssats och om du vill sortera upp produkterna efter kategorier. 

Onslip kassasystem har många bra funktioner och ett backoffice som gör det enkelt att hantera kassasystemet.

Ta betalt för klippning och andra skönhetstänster med ett kassaystem från Onslip

Lätt att använda och ta med sig

Kassasystemet som får plats i fickan

Onslip kassasystem går att använda i telefonen, surfplatta eller på en trådlös kortterminal. Vilket ger möjligheten att använda kassasystemet så som du önskar. I Onslips backoffice går det smidigt att hämta försäljningsdata, skapa flera användare, lägga in produkter utan att behöva vara vid kassan. 

Kassasystemet med kortterminal för frisörer och skönhetssalonger

Frisör GO

Helhetslösning för nystartade restauranger

Frisör Standard

*Surfplatta ingår ej

Frisör Plus

Hela kassan och terminal får plats i handen

Kassa, kortterminal och kvittoskrivare

I Allt i ett terminal får hela kassasystemet, kortterminalen och kvittoskrivaren plats i handen. Med stor skärm och tydlig display går det enkelt att se sina produkter utan att behöva leta.

Koppla bokföringen till kassan

Glöm stressen med bokföring

Låt kassasystemet automatiskt skicka över bokföringsunderlagen till revisorn genom integrationerna till Visma, Fortnox eller Björn Lundén. Glöm all stress när det kommer till bokföring och låt kassan sköta det. 

Onslip är det självklara valet för dig som bedriver verksamhet inom hälsa och skönhet och behöver en pålitlig och modern kassalösning. Ett kassasystem för frisörer och salonger som är lika smidigt som användarvänligt. Och det bästa av allt, du får mer tid för dina kunder.

Support inom 60s

Alltid personlig service & fria uppdateringar

Tack vare Onslips driftsäkra kassasystem kan vi erbjuda snabb och personlig service utan långa svarstider. Vi svarar 80% av våra supportsamtal inom 60s. 

Vi på Klipp & Nagelateljé föll för Onslips enkelhet och design när vi skulle välja ett kassasystem. Det bästa med Onslip är överblicken vi fick med en gång, det var lätt att förstå sig på systemet direkt.

Klipp & Nagelateljé
Knislinge

Vi ringer upp dig under dagen!

Du är även välkommen att höra av dig direkt till oss på tel 0500-600 111.

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111