BLI PARTNER​

Tror du också på ihopkopplade ekosystem och en gemensam plattform för restaurang - & cafébranschen? Med våra enkla API:er kan vi tillsammans skapa en kundupplevelse utöver det vanliga

Direkt koppling till Björn Lunden

Plattform

Vi tror på att digitalisera restaurangbranschen tillsammans med smarta lösningar kopplade till Onslips plattform.

Samarbete

Med ett nära samarbete jobbar vi tillsammans mot att skapa en digital vardag för hela restaurangsverige.

Dialog

Kommunikation är A & O för ett lyckat samarbete och därför tror vi på en öppen och tydlig dialog med högt i tak. 

Öppna API:er

Vi har stor kunskap av integrationer, och både kunder och andra partners har
byggt egna integrationer mot vårt system. Våra öppna API:er är lätta att komma igång med och erbjuder all data du kan tänkas behöva för din applikation.

Events

Prenumerera på events direkt ner i er applikation för slippa ligga och polla.

Moderna rest-api

Onslip’s Apier är skapade av utvecklare för utvecklare. Systemet är bygget på öppenhet och det är enbart er fantasi som sätter begränsningar.

Support

Om du behöver hjälp med Api:erna hjälper vi gärna till. Vår kunniga personal svarar på alla dina frågor via api@onslip.com

Onslip Partnervision

Onslip tror på starka partnerskap och samarbeten som skapar framgångsrika affärsmöjligheter för båda parter. Tillsammans med våra partners och de lärdomar vi dragit från tidigare samarbeten har vi därför skapat vårt partnerprogram. Målet är att bygga ett ekosystem och en helhetslösning fylld med kraftfulla funktioner som förenklar våra kunders vardag. 

Vi på Onslip vet att vi är otroligt duktiga på att tillverka en digital och användarvänlig kassaplattform, men behoven för en restaurang är så mycket större. Genom att paketera och integrera er ”best in class”-tjänst med vårt kassasystem kan vi tillsammans leverera ett heltäckande restaurangpaket som kan möta behoven hos de mest krävande kunderna, men som även passar den lite mindre restaurangen. 

Ta beställningar direkt vid bordet med en surfplatta

Varför bli Onslip­partner

Det finns många bra anledningar till att bli Onslippartner. Förutom tillgång till vårt generösa partnerprogram får du möjlighet att synas och ta plats på vår kassaplattform samt Pax-store. Du får även ett enkelt sätt att kommunicera och interagera med vår fantastiska kundbas.

Hör gärna av dig på partner@onslip.com så att vi kan inleda ett framgångsrikt samarbete
tillsammans.

Digitala bongar via OrderExtender

“Att börja utveckla mot Onslip’s API:er har varit väldigt användarvänligt samt har en nära och öppen dialog. Onslip har även hjälpt oss få insikter i vilka funktioner som våra gemensamma kunder eftersträvar och hjälper oss att rapportera in buggar ifall det skulle dyka upp något. “

Tomas Friberg

OrderExtender

Betala genom telefonen och glöm dyra terminaler

”Processen från när vi bestämde oss för att arbeta med Onslip tills vi hade en färdig produkt har varit snabb och smidig. Tack vare Onslip’s moderna Rest-API:er var det inga problem att komma igång, och när vi stött på problem har de alltid funnits där för att assistera efter bästa förmåga”

Albert Lundberg

Passbuy

Bli partner

Boka ett samtal eller ett digitalt möte så berättar vi mer om oss och vi vill gärna få veta mer om er.

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy

Få en offert

eller ring oss på 0500 600 111

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy