Onslips kassalösning är ett smidigt och tidsbesparande system, som passar för såväl det väletablerade caféet som för dig som just har startat upp din verksamhet.

Onslip erbjuder smarta kassasystem för caféer, konditorier och fik. Smidiga lösningar med rätt funktioner till rätt pris, och alltid med marknadens i särklass bästa service och support.

Minska risken för felslag

100 kortköp per dag utan kassakopplad kortterminal motsvarar 10 000 onödiga knapptryck per månad. Med kassaregister och kassakopplad kortterminal från Onslip slipper du mata in beloppet manuellt i kortterminalen. Du sparar alltså mängder av tid samtidigt som du minskar risken för felslag. 

Chip utan pin – ännu snabbare köp

Våra kortterminaler är förberedda med chip utan pin, vilket snabbar på processen eftersom kunden inte behöver knappa in koden. Snabbare köp = gladare kunder och nöjdare företagare. 

Enkel bokföring

Undvik onödig administration genom att koppla ihop Onslips kassasystem med Fortnox Bokföring. Använder du något annat bokföringsprogram kan du enkelt exportera bokföringsdatan med en SIE-fil.

Skapa kampanjer

Varför inte erbjuda 10 % rabatt på smörgås + kaffe mellan kl. 11-12 för att locka in nya gäster? Kassan håller själv reda på vilka kampanjer som gäller och för vilka tider. Ett perfekt kassasystem för caféer med andra ord. 

Vi på Brödernas Kafé valde att använda oss av Onslip för att det var prisvärt, att de har bra funktioner och för att servicen är kanon. Deras kundservice är utmärkt och hjälper alltid till. Vi är riktigt nöjda att använda oss av Onslips kassasystem.

Brödernas Kafé
Norrköping

Det är oerhört prisvärt och fungerar i alla lägen. Det som är skönt med Onslip är att man kan lägga in allt man önskar i kassan utan hjälp av en programmerare, som t.ex. priser, bord etc.

Café Täppan
Norrköping

Rådgivare på Onslip Daniel Rambin

Daniel Rambin

Rådgivare

“Jag hjälper nystartade restauranger varje dag att komma igång.”

Kan jag hjälpa till?

Ring gärna så ger jag dig personlig hjälp och rådgivning kring dina frågor och funderingar.