FortnoxmedOnslip

Digital bokföring

Automatisk bokföring för den moderna företagaren som vill spara tid på administration

Slipp kvitton på hög

Ta kontroll över administrationen och sluta samla kvitton på hög. Onslip har integration med Fortnox, vilket innebär att dina bokföringsunderlag automatiskt samlas i ditt Fortnoxkonto. Du slipper lägga onödig tid på att sortera kvitton och kan enkelt dela med dig av underlagen till din revisor.  

Automatiskt sync med Fortnox

Med Fortnoxintegrationen i din Onslipkassa skickas dina bokföringsunderlag automatiskt till Fortnox och samlas på ett och samma ställe. I ditt Fortnoxkonto kommer du enkelt åt dina bokföringsunderlag och kan dela dem med din revisor. Inga fler turer med kassar fulla med kvitton till revisorn!

Fortnox i kassan

Frigör mer tid åt annat

Få mer tid åt annat och slipp det manuella arbetet med att bokföra alla underlag för hand efter månadens arbete. Med digital bokföring slipper du just det och kan gå hem tidigare med säkerhet att Fortnox samlar dina bokföringsunderlag. Scanna fakturor och bokför med ett knapptryck!

Enklare bokföring

När du träffar din revisor är det viktigt att dina underlag är i ordning. För att du ska slippa betala dyra extra timmar för att revisorn måste få i ordning på underlagen. Med Fortnox kan du dela dina underlag enligt den mall som används inom svensk redovisningsstandard och slippa dyra extra timmar med revisorn. Spara tid och betala mindre!

Integration med branschledande tjänster

Gör det enklare redan idag!

Ta steget mot ett digitalt företagande idag! Fyll i formuläret eller ring oss på 0500-600111, så hjälper vi dig att komma igång.

Det här är Fortnox

Se fördelarna med att använda Fortnox och hur du kan effektivera din bokföring och få mer tid år det du tycker är viktigt. 

Integrera din kassa med branschledande tjänster

Läs mer om tjänsterna

Integrationspaketet är ett tillägg till den licens som du har valt att aktivera. Integrationspaketet hjälper dig att frigöra mer tid åt det du brinner för, din matglädje och entreprenörskap. Du kan enkelt lägga till integrationspaketet i din nuvarande licens, ring 0500-600111 så hjälper vi dig att komma igång.