Vi digitaliserar restaurangsverige

En kort Onsliphistoria

Mars, 2020
Onslip investerar bakom #supportyourlocal
Ända sedan Onslip startades, har vårt uppdrag och vision byggt på att stötta småföretagare. Under corona-krisen drabbas många småföretagare hårt. För Onslip är det då en självklarhet att vara med och bidra och hjälpa till med det vi är bra på, kassasystem och digitala tjänster som takeaway. Därför bjuder vi just nu på vår bästa kassahårdvara och på startkostnaderna för Takeaway-lösningen.
Mars, 2020
Oktober 2019
Vi passerar 1000 restaurangkunder
Stora satsningar på mjukvaran, paketering, och service gör att erbjudandet blir bättre och bättre. Redan i oktober 2019 passerar vi en viktig milstolpe, 1000 restauranger. Onslip är ett team med duktiga motiverade medarbetare som skapar framtidens lösningar tillsammans med våra fantastiska kunder.
Oktober 2019
Jan 2018
Onslip Cloud grundas
Det flesta förstår inte vad som krävs i form av kreativitet, passion, energi, och envishet för att starta en framgångsrik restaurang eller småföretag. Vi på Onslip förstår, och har varit igenom många utmaning som liknar dina.
Jan 2018

Det här står vi för

Mission
Att stötta småföretagare med digitala tjänster, för att de berikar våra dagliga liv
Vision
Att göra vår värld mer delikat, diversifierad och meningsfull

Våra värderingar

Att kunna kliva utanför sin dörr och hitta unika, specialiserade, restauranger och affärer innebär att varje stadsdel i varje stad bygger sin egna charm och inte är den andra lik. Onslip vill bygga en kultur där småföretagare får bättre möjligheter att lyckas nå upp till sin fulla potential och får det lättare att konkurrera mot de stora kedjorna.

Det finns inget som gör oss mer stolta än våra kunders framgångar.