Om oss

Vi hjälper branschen framåt

Vi kan digitalisering

Sveriges teknik-mecca Linköping, 2010. Varumärket Onslip grundas med visionen att skapa en kassalösning för restauranger som kan mäta sig med jättarna i branschen. Från allra första början har Onslip varit det lilla företaget som vågat tänka stort, och som ser möjligheterna att förmedla framtidens tekniklösningar till restaurangbranschen. Onslip har sedan dess vuxit och lyckats utmana branschen genom att tänka utanför kassabranschens stela gränser och visat vägen för ny teknik och tillvägagångssätt. Med innovation i framkant och starka samarbeten har Onslip lyckats ta fram en unik plattform som hjälper krögare runt om i Sverige att bemöta både vardagens & omvärldens oväntade utmaningar. 

Vi vet att restaurangbranschen kan bli en ännu mer attraktiv bransch för krögare att satsa på och nyckeln är att ta branschen in i en datadriven framtid. För att Sveriges krögare ska kunna förändra och utmana sättet man jobbar idag behövs rätt verktyg. Verktyg som gör det möjligt för krögare att ta datadrivna beslut och följa upp framgångar i realtid. Onslips plattform har verktygen som krögare behöver för att förändra sättet som branschen jobbar idag och i framtiden!

Onslips har utvecklat en öppen plattform som både är en framgångsrik kanal för partners att växa i och nå fler kunder genom, samt en plattform med de bästa systemen för krögare att kunna bedriva sin verksamhet med.  

Vi är experterna på digitalisering och kan erbjuda Sveriges alla krögare en trygg samarbetspartner som kan ta fullt ansvar över restaurangers IT-system. Allt är tack vare kompetenta medarbetare som tillsammans med partners och kunder utvecklar Onslip och säkerställer en lönsam framtid för restauranger genom innovation. 

Vi kan digitalisering – du kan din verksamhet!

Kundnöjdhet

Rating
0 %

Integrationer i plattformen

Integrationer
0 st

Utvecklare

Utvecklare i plattformen
0 st

Partners

Partners i plattformen
0 st

Transaktioner

Transaktioner via Onslip
0 miljarder

80% av supportsamtal inom

svarstid
0 s

Milstolpar

2012
PAX terminaler till den svenska marknaden
Onslip AB introducerar PAX betalterminaler till den svenska marknaden tillsammans med Swedbank. Samarbetet kommer leda till över 10,000 gemensamma kunder.
2012
2013
Första molnbaserade kassaystemet
Onslip lanserar Sveriges, om inte världens, första molnbaserade kassasystem för iOS och Android, certifierad av Skatteverket
2013
2015
Tillsammans är vi starka
Som första kassasystem erbjuder Onslip ett öppet API som möjliggör utbyte av data mellan Onslip och andra digitala tjänster.
2015
2016
Först ut med Swish
Onslip är först i Sverige med att integrera Swish QR direkt i kassasystemet
2016
2017
PAX investerar
PAX investerar 20 MSEK för expandera Onslip globalt.
2017
2018
Onslip AB = Bambora
Onslip AB avyttras till Bambora. Kommersialisering av plattformen och det molnbaserade kassasystemet renodlas i det nya dotterbolaget Onslip Cloud AB.
2018
2018
Vi flyttar till Google molnet
Onslip flyttar produktionsmiljö till Google Cloud och blir därmed Nordens första molnbaserade kassasystem att erbjuda en säker, trygg, och enormt skalbar driftsmiljö. Onslips driftsmiljö har haft 0 sekunder nertid sedan 2018.
2018
2019
Vi knyter ihop
Onslip accelererar investeringar i utveckling av den digitala plattformen med mål att börja knyta flera tjänster till en digital helhetslösning.
2019
2021
Affärsystem för restauranger
Onslips digitala affärssystem för restauranger börjar ta form och täcker alla kärnmoduler, kassasystem, ekonomisystem, personalsystem, och analys
2021
2023
Softpos
Onslip lanserar möjligheten att använda sin telefon som både kassasystem och kortterminal - Softpos
2023

Få en offert

eller ring oss på 0500 600 111

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy