Peronalkollen och Onslip kassor gör det enklare att följa sin ekonomi

Personalhantering

Få kontroll på verksamhetens ekonomi och lönekostnader genom att koppla din Onslipkassa mot Personalkollen.

Få koll på din lönsamhet

Genom integrationen med Personalkollen synkas din försäljning direkt mot personal- och lönekostnader. På så sätt får du en god överblick på företagets lönsamhet utan att lyfta ett finger.

Slipp det manuella arbetet

Nu sparar du tid på att slippa skriva ut Z-rapporter och manuellt fylla i dem. Alla dina försäljningar skickas automatiskt från din Onslipkassa till ditt Personalkollenkonto. Med mindre tid på manuell administration får du mer tid åt försäljning och kan fokusera på att leverera service i toppklass till dina gäster.

Personalkollen med Onslip
Enkel ekonomi med Onslip

Följ din lönsamhet och dina personalkostnader

Du kommer enkelt åt din försäljning och dina personalkostnader via Personalkollens webbsida. Med ett tydligt diagram kan du enkelt jämföra lönsamheten dag efter dag baserat på dina inkomster och utgifter.

Gör det enklare redan idag!

Ta steget mot ett digitalt företagande idag! Fyll i formuläret eller ring oss på 0500-600111, så hjälper vi dig att komma igång.

Integration med branschledande tjänster

Integrera din kassa med branschledande tjänster

Läs mer om tjänsterna

Integrationspaketet är ett tillägg till den licens som du har valt att aktivera. Integrationspaketet hjälper dig att frigöra mer tid åt det du brinner för, din matglädje och entreprenörskap. Du kan enkelt lägga till integrationspaketet i din nuvarande licens, ring 0500-600111 så hjälper vi dig att komma igång.