fbpx
Linköping är värd för Sveriges största konferens för framtidens restaurang

PRESSMEDDELANDE – 

2023-03-20

Linköping är värd för Sveriges största konferens för framtidens restaurang

Den 23 mars 2023 träffas 21 av Sveriges ledande restaurangtjänster på Onslips partnerevent i Linköping. Tillsammans med gästtalare och representanter från Onslip kommer det hållas presentationer kring digitalisering och lönsamhet för restaurangbranschen med hjälp av en plattform av “best-of-breed”.

Det är andra året i rad som Onslip håller sitt partnerevent i Linköping för alla aktörer som är anslutna till Onslips öppna restaurangplattform. Förra årets succé var på temat “Together is better”, och kretsade kring att molnbaserade tjänster för restaurang samarbetar för att digitalisera restaurangbranschen tillsammans genom ihopkopplad innovation. 

Årets upplaga kommer följa det nya temat “Successful together”, med fokus på hur best of breed kommer att skapa en lönsam bransch för både restauranger och aktörer som verkar inom restaurang- och besöksnäringen. 

“Det ska bli otroligt roligt att återigen få träffa alla partners under en dag med spännande presentationer, gästföreläsare och god mat. Under dagen hoppas jag att många nya samarbeten kommer växa fram mellan aktörer som tidigare inte har hittat varandra. Vår öppna restaurangplattform skapar inte bara möjligheter för restauranger, utan är även till för partners att hitta nya lösningar, både tekniskt och kommersiellt.“ Tommy Nilsson, Partner manager

Om Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslips “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Media

Presskontakt

Välkommen till Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslip “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy