fbpx

PRESSMEDDELANDE – 

2023-03-13

Onslip x Bordsbokaren - Nytt samarbete skapar unikt verktyg för restauranger

Onslip’s öppna restaurangplattform inleder ytterligare ett nytt samarbete: nu med det omtyckta bordsbokningssystemet Bordsbokaren. Samarbetet öppnar upp för nya tekniska hjälpmedel för restauranger att strömlinjeforma hela restaurangupplevelsen både för gästerna och personalen.

Integrationen har skapat ett unikt verktyg för restauranger att hantera bokningar mer effektivt och automatiserar manuella arbetsmoment. Kopplingen synkar automatiskt bokningsdata och bordsplacering från Bordsbokaren med bordskartan i Onslips kassasystem. Samarbetet för samman två system som tidigare har varit isolerade: bokningar och kassa, med hjälp av molnbaserad teknik som driver innovationen framåt. 

 

Tillsammans med Bordsbokaren lägger Onslip grunden för att skapa ett djupare samarbete i framtiden mellan systemen som kommer föra tillföra mer funktionalitet och nya tekniska möjligheter för restauranger. 

 

Uppslutningen kring plattformen både från partners och kunder under 2022 har varit enastående och nästa tillskott till plattformen kommer att tillföra en mer komplett helhetslösning för våra kunder. Vi välkomnar Bordsbokaren till plattformen och det nya tillskottet är ytterligare ett bevis på att plattformen är på rätt väg.”  Daniel Rasmussen, VD Onslip Cloud AB

 

“Tillsammans med Onslip och plattformen kan vi nu erbjuda Sveriges krögare en enhetlig lösning som fungerar som en helhet och förändrar sättet restauranger jobbar på. Tanken är att tillsammans med andra experter inom sina områden skapa en heltäckande och användarvänlig lösning som restaurangägare vill ha och förtjänar. “ Andreas Järgren, grundare Bordsbokaren.

Om Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslips “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Om Bordsbokaren

Bordsbokaren har sedan 2014 utvecklat ett användarvänligt system som ger gäster möjligheten att boka bord själva via restaurangernas hemsidor. Tillsammans med kunderna har Bordsbokaren utvecklat ett bokningssystem som är anpassat för restauranger och deras behov. Systemet har alla funktioner som krögare behöver för att enkelt hantera bokningar och inställningar.

Media

Presskontakt

Välkommen till Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslip “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy