fbpx
Onslip ökar lönsamhet trots motvind i marknaden

PRESSMEDDELANDE – 

2023-10-30

Onslip ökar lönsamhet trots motvind i marknaden

Onslip redovisar en vinst före skatt på 0,8 MSEK (-0,6 MSEK 2022) för kvartal 3 2023. Bolaget visar också ett positivt kassaflöde för samma period. Onslip fortsätter därmed att gå mot strömmen i branschen.

Tack vare en modern och beprövad molnbaserad plattform med en öppen Appstore för restauranger fortsätter bolaget att öka återkommande intäkter inom kassa- och affärssystem för restauranger. Detta trots att marknaden som helhet för tillfället dämpas av underliggande kostnadstryck och vikande efterfrågan. 


“Nyckeln till Onslips starka resultat ligger i vår förmåga att möta kundernas behov idag och i framtiden. Vår öppna plattform erbjuder en unik framtidssäkerhet och frihet jämfört med alternativen på marknaden. I takt med ökad lönsamhet kommer vi kunna fortsätta att öka vår investeringstakt i plattformen.”, säger Daniel Rasmussen, VD.

Om Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslips “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Media

Presskontakt

Välkommen till Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslip “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy