fbpx

PRESSMEDDELANDE – 

2023-05-31

Onslip x Nitesoft - Nytt samarbete kopplar ihop hotell- och restaurangsystem

Onslips öppna restaurangplattform inleder samarbete: denna gång med property management systemet (PMS) Nitesoft. Via samarbetet knyts hotellens restauranger ihop med  rumsbokningarna.

Via det nya samarbetet kan två olika plattformar för två olika branscher kopplas ihop och skapar en strömlinjeformad upplevelse för hotellen, men även för gästerna och personalen. Integrationen gör det möjligt för personalen att lägga till hotellgästens bords- och barnotor direkt på hotellrummet från kassasystemet i restaurang/bar-delen. Genom att koppla ihop systemen kan hotell optimera sin verksamhet och leverera en sömlös, enhetlig service till sina gäster. 

 

“Vi ser väldigt mycket fram emot samarbetet mellan Onslip och Nitesoft, som kommer ta plattformen till nya höjder. Att kroka arm med ett framåtlutat företag som Nitesoft kommer att kunna addera ett stort mervärde för både våra kunder men även för gästupplevelsen. Genom att förena Onslips plattform för restauranger med Nitesofts framstående PMS-teknologi kommer vi att erbjuda våra kunder en kraftfull och effektiv lösning för att knyta ihop alla delar i besöksnäringen.” – Tommy Nilsson, Partner Manager


“Vi är taggade och väldigt optimistiska för vad Nitesoft och Onslip kan skapa tillsammans. Integrationen som kopplar samman restaurang med hotell är högst relevant för väldigt många av våra kunder och med en sådan duktig leverantör som Onslip kan vi garantera hotellen en koppling av högsta kvalitet. I Onslip ser vi ett företag som är på tårna, med en modern och riktigt bra produkt där nyttan de skapar hos kund alltid är i fokus. “ Gustav Linders – Sales and Business Development

Om Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslips “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Om Nitesoft

Nitesoft är nästa generations Hotellplattform, Property Management System, som är byggt på en modern plattform direkt i molnet. Ett SaaS med hög driftsäkerhet som hanterar hotellens dagliga verksamhet såsom bokningar, reception, städning, underhåll, fakturering, betalningar, analyser, rapportering och mycket mer – varifrån du vill och på vilken enhet du vill. 

Media

Presskontakt

Välkommen till Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslip “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy