fbpx
Samarbete mellan Onslip x planday

PRESSMEDDELANDE – 

2023-04-12

Onslip X Planday - Nytt samarbete gör schemaläggning mer förutsägbart

Onslips öppna restaurangplattform inleder ytterligare ett nytt samarbete: nu med personalhanteringssystemet Planday. Samarbetet kommer utöka möjligheten för krögare att med hjälp av försäljningsdata minimera under- & överbemanning.

Den nya integrationen mellan Onslip och Planday kommer att ge krögare och chefer ett verktyg som bland annat minimerar under- och överbemanning, samt frigör tid åt andra arbetsuppgifter. Med kopplingen skickas försäljningsdata från Onslip kassasystem till schemaläggningsverktyget i Planday helt automatiskt. Tekniken skapar en djupare insikt i hur mycket personal som behövs under dagens alla timmar baserat på försäljning.

“Vi välkomnar Planday till Onslips öppna restaurangplattform och ser fram emot ett lyckat samarbete. Via samarbetet skapar vi ännu större möjligheter för restauranger att optimera sin verksamhet och hantera sin administration samt kommunikation på ett smidigt sätt. Plattformen får nu en stor variation av olika lösningar som är ledande inom sina områden för restauranger att välja mellan. Det är roligt att se att plattformen fortsätter att växa. ” Tommy Nilsson – Onslip, Partner manager

“Vi ser fram emot samarbetet med Onslip och hur vi tillsammans kan digitalisera restaurangbranschen med hjälp av innovation. Den nya integrationen mellan Onslips kassasystem och Planday är ett bevis på hur teknologin kan föra samman olika delar i restaurangen och göra arbetsprocesserna smidigare och mer effektiva för krögare och personal. ” Mats Löwkranz – Planday, Partnerships Manager Nordic

Om Planday

Planday är ett tech-bolag som grundades på en dansk bar 2004. Grundarna drömde om ett system som kunde göra schemaläggning och kommunikation mycket smidigare och enklare. Sedan dess har mycket hänt. Idag erbjuder Planday en helhetslösning för alla olika verksamheter och behov, och får din arbetsdag att bli mycket enklare.

Om Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslips “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Media

Presskontakt

Välkommen till Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslip “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy