Ramen Manga

Ramen Manga - Kungsholmen

Hian är inte direkt någon nybörjare i branschen. Under de senaste 40 åren har han drivit restauranger i Stockholm, Brasilien och Florida. Efter många turer är han tillbaka i Stockholm och jobbar sedan 4 år som köksmästare på det mysiga och minst sagt delikata Ramen Manga.

En tid efter öppnandet av ramenstället gick han över till Onslip och har till vår stora glädje varit trogen kund sedan dess. Som rutinerad restaurangägare har han stenkoll på vikten av ett kassasystem som löser fler problem än att bara ta betalt.

Vilka är dina erfarenheter av betallösningar?

De flesta jag har jobbat med under åren har ju varit den gamla typen av lösning, uppdelad i kassa och terminal. Det funkar, men är inte optimalt under en stressig lunchrush till exempel. För mig handlar allt om att det ska gå snabbt och inte krångla.

Hur kom du i kontakt med Onslip?

I början jobbade jag med en annan leverantör som jag kände blev lite för dyr. En kontakt på banken presenterade Onslip som ett alternativ så jag testade att byta. Det funkade bra för mig så jag har kört på Onslip sedan dess. Faktum är att jag rekommenderat det till flera kollegor i branschen.

Vilka är fördelarna med Onslip?

Jag gillar att Onslip består av en enhet, att kassan och terminalen sitter ihop. Det gör det mycket smidigare att ta betalt och är mer pålitligt, det funkar bara helt enkelt. Varför det funkar får du fråga nån annan. Jag brukar kalla mig för BC ”Before Computer” så jag har inte koll på det tekniska men snabbt går det, dessutom klarar till och med jag klarar att sköta bokföringen digitalt.

När känner du att du har mest nytta av Onslip?

Helt klart när lunchkön börjar ringla sig lång och det gäller att växla upp tempot. Sen om något ändå skulle krångla går det snabbt att få tag i supporten som brukar lösa det mesta. Det är en service som jag verkligen uppskattar.

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111