Cok Najs - Linköping

Tillsammans med sin far och bror driver Gabriel Jacob restaurangen Cok Najs i Linköping. I tre år har de förgyllt Linköpingsbornas luncher och middagar med fantastiska dönerrätter. För Gabriel är det viktigt att följa med i utvecklingen både när det gäller nya tekniska lösningar som gör företagandet smidigare och när det gäller att skapa nya kreativa maträtter.

Vad betyder matlagning för dig?

Pappa har drivit många olika restauranger och mamma har alltid lagat mat, så matlagning har varit en stor del av min uppväxt. Det var naturligt för mig att vilja öppna en egen restaurang. För mig behöver inte matlagning vara något avancerat, utan det simpla kan lika väl imponera på mig. Bra mat gör en mätt och om du inte blir mätt så har du inte fått tillräckligt eller så var maten inte god.

Hur kom du i kontakt med Onslip?

När vi kollade på kassasystem var vi ute efter något som kunde ersätta vårt befintliga system på våra två restauranger. Min vän som använder Onslip på sin restaurang rekommenderade Onslip starkt, vilket gjorde att vi gav dem en chans. Det vi fastnade för var hur lätt kassan var att lära sig och alla de smidiga funktionerna. När man öppnar en ny restaurang är det viktigt att kassan är enkel att använda och gör det möjligt att spara tid på det manuella arbete, vilket integrationerna i kassan tillåter mig att göra, speciellt kopplingen till Personalkollen.

Vilken funktion använder du mest?

Något som jag använder dagligen och inte skulle klara mig utan är Onslips backoffice. Jag följer ständigt försäljningen och kan kolla vilka produkter som säljer bäst, var jag än är. Vilket är ett stort plus med Onslip, att jag kan ha full koll på min restaurang.

I backoffice kan jag även enkelt och smidigt ändra mina menyer och priser så som jag vill och snabbt kan testa nya ideer. Vår gamla kassa var äldre och var inte lika smidig. Det gjorde det svårt att vara spontan och testa nya saker. Något som Onslip är mycket bättre på. Jag kan göra ändringen när jag är hemma och få det uppdaterat live i kassan på restaurangen. Det skapar möjligheten att kunna testa nya idéer snabbt och att jag kan skapa nya kreativa matupplevelser för mina gäster.

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111