fbpx

Sannes Coffee - Linköping

När Sanne Jacob var tolv år började han jobba på sin pappas restaurang på helger och kvällar tillsammans med sina syskon.. När han blev arton år tog han över Brödboden som låg i gallerian i-huset i Linköping, som bara sålde nybakat bröd. 2010 renoverade Sanne om Brödboden till en modern coffee shop och bytte namn till Sannes Coffee med inriktning på sallader och fika, bra och snabb mat som galleriabesökare snabbt kan få i sig under sina shoppingrundor.

Vad betyder matlagning för dig?

Matlagning är ett levande koncept och det utvecklas tillsammans med människorna, vilket betyder att vi på Sannes Coffee utvecklas med matlagningen. Att alltid vara omvärldsorienterad och följa med i det senaste är viktigt för att kunna erbjuda sina gäster det de vill ha – bra och kvalitativ mat.

Det jag anser att många gör fel är att köra in sig på ett koncept och enbart köra på det. Man måste utvecklas tillsammans med matlagningen och se till att man alltid kan erbjuda sina gäster det som dagens matlagning kräver och det som efterfrågas.

Hur kom du i kontakt med Onslip?

Jag blev rekommenderad Onslip av min bror som använder Onslip på sin restaurang och han älskar det. Så när jag var på jakt efter ett nytt kassasystem sa min bror “om du inte tar den här, är du dum i huvudet, jag säger inget mer, så testa den. Jag gav det en chans och sedan dess har jag älskat den. Nu säger jag samma sak till andra. Vi har haft många olika kassasystem genom åren och skillnaden är stor mellan de vi hade tidigare och Onslip. Fördelen med Onslip är att vi enkelt kan se vilka produkter som har bäst marginal, vi fortsätter då att sälja de produkter som har bra marginal och tar bort de som har sämre. Det har gjort stor skillnad för vår lönsamhet. Under de tre åren vi har haft Onslip har vi kunnat jobba så mycket mer effektivt och det känns som ett kassasystem som är anpassat åt oss.

Vilken funktion använder du mest?

Det jag använder mig mest av är försäljningsstatistiken. Där jag kan följa hur mycket vi har sålt och tjänat in under dagen, vilket gör att jag enklare kan planera och schemalägga personal utefter försäljningen. På så sätt får vi bättre kontroll på personalkostnader och kan se till att vi inte är över- eller underbemannade under arbetsdagen.

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111