Lunchkön börjar på gatan och bongskrivaren går glödhet. Ingen fara – Onslip har ett optimalt kassasystem för restaurang, krog och bar.

Onslips kassalösning är perfekt för dig som restaurangägare, oavsett om du just startat upp din första restaurang eller är på väg att öppna din tredje. Fine dining eller pizzeria, sushi eller hamburgare – vårt kassasystem för restaurang passar alla som vill ha ett enkelt system som sparar tid och ökar effektiviteten.

Spara tid med en beställningsenhet

Ta emot beställningar direkt vid bordet och bonga in till kök eller bar. Du sparar i snitt en timme per dag eftersom personalen inte behöver gå fram och tillbaka till kassan.

Snabbare köp – chip utan pin

Våra kortterminaler är förberedda med chip utan pin, vilket snabbar på processen eftersom kunden inte behöver knappa in koden.

Skapa kampanjer

Varför inte erbjuda 10 % rabatt på lunchen mellan kl. 11-12 för att locka in nya gäster? Kassan håller själv reda på vilka kampanjer som gäller för vilka tider.

Bordskarta

Ta fram och visa lediga eller upptagna bord. Koppla notan till bord eller lägg till artiklar på nota. Du kan även lägga till flera notor på samma bord eller flytta den till ett annat bord. Du kan även ha flera bordskartor, exempelvis en för restaurang och en annan för uteservering.

Bongskrivare

Nu behöver ni inte skriva beställningar för hand längre. Med systemets bongfunktion skriver kassan ut en kopia på beställningen direkt till köket eller baren.

Kassakopplad terminal

Onslips kortterminaler är bland de absolut snabbaste på marknaden. Visste du att 100 luncher utan kassakoppling motsvarar 10 000 onödiga knapptryck? Det vore rätt skönt att slippa va?! 

Personalliggare

Att föra personalliggare innebär att varje dag anteckna vilka som är verksamma i din lokal och när. Restauranger och kaféer är enligt lag skyldiga att anteckna uppgifter för verksamma personer i personalliggaren. Det finns inkluderat i vårt kassasystem för restaurang. 

Nya regler

Från och med den 1 juli 2018 träder nya regler för personalliggare i kraft. Läs hela Skatteverkets regler för personalliggare här.
 
Se Onslips produktblad för personalliggare här.

Vi på Bernhard Kök å Deli valde Onslips kassasystem då de låg helt rätt i pris och hade riktigt bra funktioner. Det bästa med Onslip är att jag kan kolla statistik och försäljning i realtid på mobilen även om jag inte är på plats.

Bernhard Kök å Deli
Nyköping

Det bästa med Onslip är, enligt Niklas and Friends, att det fungerar i alla lägen. Det är lätt att förstå sig på systemet och de har bra support som svarar snabbt. Vi valde att använda Onslip då de ligger under marknadens pris på kassalösningar.

Niklas and Friends
Hammarby Sjöstad

Sluta grubbla - vi har kassasystemet för din restaurang

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem

Förbättra kundupplevelsen och lönsamheten med våra digitala lösningar

Onslip Signs

kr 329 Per månad (inkl. hårdvara)
  • Påverka kundernas köpbeslut
  • Schemalägg menyer (t.ex. lunch/kväll)
  • Öka omsättningen med 3–5 %
Populär

Onslip Ads

kr 999 Per månad
  • Hitta 1000-tals potentiella restauranggäster
  • Vi tar hand om allt – som din reklambyrå
  • Spara minst 5 000 kr/mån jmf vanlig byrå
NYHET

Onslip Play

kr 169 Per månad
  • Smarta spellistor för rätt stämning
  • Helt automatiskt - inga inställningar
  • Slopa STIM - Spara pengar
PROVA PÅ