Lunchkön börjar på gatan. Bongskrivaren går glödhet. Ingen fara, Onslip är där för dig.

Onslips kassalösning är perfekt för dig som antingen startat upp din första restaurang eller på väg att öppna din tredje krog.

Spara tid med en beställningsenhet

Ta emot beställningar direkt vid bordet och bonga in till kök eller bar. Du sparar i snitt en timme per dag eftersom personalen inte behöver gå fram och tillbaka till kassan.

Snabbare köp – chip utan pin

Våra kortterminaler är förberedda med chip utan pin, vilket snabbar på processen eftersom kunden inte behöver knappa in koden.

Skapa kampanjer

Varför inte erbjuda 10 % rabatt på lunchen mellan 11-12 för att locka in nya gäster? Kassan håller själv reda på vilka kampanjer som gäller och för vilka tider.

Bordskarta

Ta fram och visa lediga/upptagna bord. Koppla nota till bord eller lägg till artiklar på nota. Du kan även lägga till flera notor på samma bord eller flytta nota till annat bord. Du kan ha flera bordskartor exempelvis en för restaurang och en annan för uteservering.

Bongskrivare

Nu behöver ni inte skriva beställningar för hand längre. Med bongfunktion i kassan skriver kassan ut en kopia på beställningen direkt till kök eller bar.

Kassakopplad terminal

Onslips kortterminaler bland de absolut snabbaste på marknaden. Visste du att att 100 luncher utan kassakoppling motsvarar 10 000 onödiga knapptryck.

Personalliggare

Att föra personalliggare innebär att varje dag anteckna vilka som är verksamma i din lokal och när. Restauranger och kaféer är enligt lag skyldiga att anteckna uppgifter för verksamma personer i personalliggaren.

Nya regler

Från och med den 1 juli 2018 träder nya regler för personalliggare i kraft. Läs hela skatteverkets regler för personalliggare här.
 
Se Onslips produktblad för personalliggare här.

Då Onslip låg helt rätt i pris och hade riktigt bra funktioner så valde vi på Bernhard Kök å Deli att använda oss av deras kassasystem. Det bästa med Onslip är att jag kan kolla statistik och försäljning i realtid på mobilen även om jag inte är på plats.

Bernhard Kök å Deli
Nyköping

Det bästa med Onslip enligt Niklas and Friends är att det fungerar i alla lägen, det är lätt att förstå sig på systemet och det är bra support som svarar snabbt. Vi valde att använda Onslip då de ligger under marknadens pris på kassalösningar.

Niklas and Friends
Hammarby Sjöstad

Sluta grubbla - vi löser det

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem

Bättre kundupplevelse ger ökad lönsamhet

Onslip Signs

kr 329 Månadsvis inkl. hårdvara
  • Påverka kundernas köpbeslut
  • Schemalägg menyer (t ex lunch/kväll)
  • Ökar omsättning med 3-5%
Populär

Onslip Ads

kr 999 Månadsvis
  • 1000-tals gäster letar restaurang just nu
  • Vi tar hand om allt - som din reklambyrå
  • Spara minst 5000 kr/mån jmf vanlig byrå
NYHET

Onslip Play

kr 169 Månadsvis
  • Smarta spellistor för rätt stämning
  • Helt automatiskt - inga inställningar
  • Slopa STIM - Spara pengar
PROVA PÅ
Stäng meny

Ange kontaktuppgifter

Bra tips om kassasystem