Integration

Worldline

Med Worldline som betaltjänstleverantör blir alla betalningar enkla

Om Worldline

Worldline erbjuder korterminaler och inlösenavtal för dina unika behov. Med Worldline som betaltjänstleverantör blir alla betalningar enkla. Vi erbjuder smarta paketlösningar med allt du behöver, från kortterminal till kortinlösen, för snabba och smidiga betalningar.

Vilka betalmetoder

Våra betaltjänster gör det enkelt att erbjuda precis de betalmetoder som dina kunder efterfrågar.

Med oss kan du ta emot kortbetalningar från Visa, Mastercard och andra internationell kortnätverk, ta betalt via Swish och Apple Pay samt erbjuda dina kunder att betala med faktura. Vi vet nämligen att mer valfrihet ger nöjdare kunder och fler avslutade affärer.

Koppla Worldline terminal till Onslips kassasystem

Väx med Worldline

Vårt mål är att skapa betallösningar som hjälper våra kunder att växa. Därför lägger vi stor vikt vid att vara lyhörda för våra kunders behov och att ha marknadens bästa kundservice, som ger snabb hjälp precis när du behöver den.

Onslips duktiga rådgivare som hjälper alla våra kunder att hitta rätt kassasystem och betallösning för våra kunder behov

Frågor kring hur Onslip och Worldline kan hjälpa din verksamhet?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig och självklart är du är även välkommen att höra av dig direkt till oss på tel 0500-600 111.

Få en offert

eller ring oss på 0500 600 111

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy