Alla butiksägares dröm är en strid ström av betalande kunder, presentkort som skrivs ut på löpande band och en rykande åtgång på varulagret. Då gäller det att din butik har ett kassasystem du kan lita på.

Att starta eget är både utmanande och spännande, oavsett om du väljer att driva butik, öppna restaurang eller starta en salong. Med Onslips kassalösningar kan du försäkra dig om att du får ett modernt system som passar såväl idag som i framtiden.

Skapa kampanjer

Med Onslip är det lätt att skapa egna rabatter och kampanjer för att maximera försäljningen. Kassan håller själv reda på vilka kampanjer som gäller för vilka varor och tider.

Streckkodsläsare

Med streckkodsläsare slipper du använda artikelknapparna vid försäljning. Istället scannar du enkelt in varorna. Perfekt för dig med en butik med många artiklar i sortimentet!

Lagersaldo

I Onslips system finns tilläggsfunktionen Lagersaldo som hjälper dig att planera dina inköp. Lagersaldo visar alla dina artiklar och varnar när det är dags att köpa in nya varor.

Automatiska dagsavslut för din butik

Undvik onödig administration genom att koppla ihop Onslips kassasystem med Fortnox Bokföring. Dina dagsavslut skickas per automatik till Fortnox och du kan fokusera på annat – som dina kunder till exempel.

Vi bedriver konsultverksamhet inom mobiltelefonnätverk, och ställde därför stora krav på vår butiks kassalösning. Vi ville ha ett kassasystem som man kan utveckla. Jag ville också ha koll på försäljningen, även när jag inte är i butiken. Allt detta fanns hos Onslip.

Futureon AB
Karlshamn

Vi valde att använda oss av Onslip då kassalösningen ser modern ut med tanke på att det är en iPad. Det passade oss bra och vi gillade konceptet. Vi fick även bra hjälp runt omkring med avtal, guidning och installation. Så det kändes helt enkelt bra.

VBody
Nyköping

Rätt kassasystem för din butik - vi löser det

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem

Ökad lönsamhet och bättre kundupplevelse med våra digitala lösningar

Onslip Signs

kr 329 Per månad (inkl. hårdvara)
  • Påverka kundernas köpbeslut
  • Schemalägg menyer (t ex lunch/kväll)
  • Öka omsättningen med 3–5%
Populär

Onslip Ads

kr 999 Per månad
  • Nå 1000-tals potentiella restauranggäster
  • Vi tar hand om allt – som din reklambyrå
  • Spara minst 5 000 kr/mån jmfr vanlig byrå
NYHET

Onslip Play

kr 169 Per månad
  • Smarta spellistor för rätt stämning
  • Helt automatiskt – inga inställningar
  • Slopa STIM – Spara pengar
PROVA PÅ