Våra kunders framgångar är vår stolthet

Bli inspirerad av våra kunders berättelser

Drivkrafter och engagemang som inspirerar

Våra kunder inspirerar oss med deras drivkraft och engagemang för sin unika matglädje och drivet att skapa en restaurangvärld med mångfald av olika matkulturer. Deras framgångar och berättelser är något som inspirerar oss och något som vi gärna delar med oss till dig. Läs om våra kunders berättelser och bli inspirerad

Michel använder Onslip

Artiklar

Cok Najs i Linköping

Sedan 2018 har Gabriel drivit Cok Najs i Linköping och förgyllt linköpingsbornas luncher och middagar.

Njut av solen på vinbaren

Meetly Vinbar & Restaurang i Linköping

Torsten Rosell drevs för att skapa en plats för gemenskap och gott vin i det nybyggda området Vallastaden, och startade därför Meetly Vinbar & Restaurang tillsammans med en partner.

mogge-sushi-restaurang-kassasystem-interior

Mogge Sushi på Östermalm

Efter 10 år som sushikock på flera av Stockholms stora sushirestauranger kände sig Mogge redo att öppna eget.

Sannes Coffee i Linköping

Sanne Jacob har drivit Sannes coffee sedan han var arton år och det gäller att följa med i utvecklingen när det gäller både matlagning och teknik.

Ramen Manga på Kungsholmen

Hian är inte direkt någon nybörjare i branschen. Under de senaste 40 åren har han drivit restauranger i Stockholm, Brasilien och Florida.

restaurangkassa

Il Bicciere i Bromma

För fem år sedan vaknade en dröm hos Michel om att återskapa en liten bit av Italien med genuina smakupplevelser kombinerat med väl utvalda viner.

Video

Onslip träffar Babas Burgers

Träffa Ninos, Lawrence och Calle som driver företaget Babas och se varför de brinner för att driva egna restauranger. Deras driv att skapa en babas för alla och visa att alla kan är en inspiration för oss alla.

Onslip träffar Mogge Sushi

Mogge sushi finns idag på två ställen i Stockholm, en i Gamla stan och en i Östermalm. Deras matglädje och passion genomsyras i deras matlagning, som skapar en smakupplevelse som berikar deras kunders vardag.

Onslip träffar

Gabriel Jacob - Cok Najs

Vi träffar Gabriel som driver Cok Najs i Linköping sedan 2018. Med fantastiska dönerrätter förgyller Gabriel linköpingsbornas luncher och middagar. 

Michel - il Bicchiere

Michel driver restaurangen il Bicchiere och berättar varför han valde att använda Onslip och de digitala lösningar som Onslip erbjuder. 

Brödernas Kafé - Norrköping

Vi på Brödernas valde att använda oss av Onslip för att det var prisvärt, de har bra funktioner och för att servicen är kanon. Deras kundservice är utmärkt och hjälper alltid till, vi är riktigt nöjda att använda oss av Onslips kassasystem.

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111