Våra kunders framgångar är vår stolthet

Bli inspirerad av våra kunders berättelser

Drivkrafter och engagemang som inspirerar

Våra kunder inspirerar oss med deras drivkraft och engagemang för sin unika matglädje och drivet att skapa en restaurangvärld med mångfald av olika matkulturer. Deras framgångar och berättelser är något som inspirerar oss och något som vi gärna delar med oss till dig. Läs om våra kunders berättelser och bli inspirerad

Ta betalt med surfplattakassa

Artiklar

restaurangkassa

Il Bicciere i Bromma

För fem år sedan vaknade en dröm hos Michel om att återskapa en liten bit av Italien med genuina smakupplevelser kombinerat med väl utvalda viner.

Ramen Manga på Kungsholmen

Hian är inte direkt någon nybörjare i branschen. Under de senaste 40 åren har han drivit restauranger i Stockholm, Brasilien och Florida.

mogge-sushi-restaurang-kassasystem-interior

Mogge Sushi på Östermalm

Efter 10 år som sushikock på flera av Stockholms stora sushirestauranger kände sig Mogge redo att öppna eget.

Video

Onslip träffar Babas Burgers

Träffa Ninos, Lawrence och Calle som driver företaget Babas och se varför de brinner för att driva egna restauranger. Deras driv att skapa en babas för alla och vissa att alla kan är en inspiration för oss alla.

Onslip träffar Mogge Sushi

Mogge sushi finns idag på två ställen i Stockholm, en i Gamla stan och en i Östermalm. Deras matglädje och passion genomsyras i deras matlagning, som skapar en smakupplevelse som berikar deras kunders vardag.

Bernhard Kök å Deli - Nyköping

Då Onslip låg helt rätt i pris och hade riktigt bra funktioner så valde vi på Bernhard Kök å Deli att använda oss av deras kassasystem. Det bästa med Onslip är att jag kan kolla statistik och försäljning i realtid på mobilen även om jag inte är på plats.

Brödernas Kafé - Norrköping

Vi på Brödernas valde att använda oss av Onslip för att det var prisvärt, de har bra funktioner och för att servicen är kanon. Deras kundservice är utmärkt och hjälper alltid till, vi är riktigt nöjda att använda oss av Onslips kassasystem.

Sluta grubbla - vi löser det

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem