Klippa kunder, svara i telefon och slå in schampo i kassan – allt samtidigt. Vilken tur att Onslip har det perfekta kassasystemet för frisörer och salonger.

Onslip är det självklara valet för dig som bedriver verksamhet inom hälsa och skönhet och behöver en pålitlig och modern kassalösning. Ett kassasystem för frisörer och salonger som är lika smidigt som användarvänligt. Och det bästa av allt, du får mer tid för dina kunder.

Streckkodsläsare

Med streckkodsläsare slipper du använda artikelknapparna vid försäljning, utan scannar istället enkelt in varorna. Perfekt för dig med många hud- och hårvårdsartiklar i sortimentet!

Presentkort

Den optimala presenten. Vem skulle inte bli glad över en skön behandling eller en riktig make-over? Erbjud dina kunder att köpa presentkort – en uppskattad funktion som älskas av våra kunder inom salongsegmentet.

Färre kvitton och snabbare köp

Du kan välja att kvittokopian från kortterminalen tas bort. All information om köpet kommer då att finnas sammanställt på kassakvittot. Detta medför färre kvitton och ännu snabbare köp.

Skapa ett kundregister

Registrera kontaktuppgifterna till dina kunder och belöna lojala kunder med exempelvis rabatter och riktade kampanjer. Varför inte skicka ut SMS med speciella erbjudanden?

Personalliggare

Att föra personalliggare innebär att varje dag anteckna vilka som är verksamma i din lokal och när. Frisörer och verksamma inom kropps- och skönvård är enligt lag skyldiga att anteckna uppgifter för verksamma personer i personalliggaren.

Kassakopplad terminal

Från och med den 1 juli 2018 trädde nya regler för personalliggare i kraft. Läs Skatteverkets regler för personalliggare här.
 
Se Onslips produktblad för personalliggare här.

Vi på Klipp & Nagelateljé föll för Onslips enkelhet och design när vi skulle välja ett kassasystem. Det bästa med Onslip är överblicken vi fick med en gång, det var lätt att förstå sig på systemet direkt.

Klipp & Nagelateljé
Knislinge

Ägarinnan Linda på Hårtorget i Kisa fick rekommendationer från Kinda-Ydre Sparbank att använda sig av Onslips Kassasystem. Systemet har lätta funktioner och det går snabbt och smidigt att programmera in själv de funktioner man vill ha, säger Linda.

Hårtorget
Kisa

Sluta grubbla - vi löser det

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem

Bättre kundupplevelse ger ökad lönsamhet

Onslip Signs

kr 329 Månadsvis inkl. hårdvara
  • Påverka kundernas köpbeslut
  • Schemalägg menyer (t ex lunch/kväll)
  • Ökar omsättning med 3-5%
Populär

Onslip Ads

kr 999 Månadsvis
  • 1000-tals gäster letar restaurang just nu
  • Vi tar hand om allt - som din reklambyrå
  • Spara minst 5000 kr/mån jmf vanlig byrå
NYHET

Onslip Play

kr 169 Månadsvis
  • Smarta spellistor för rätt stämning
  • Helt automatiskt - inga inställningar
  • Slopa STIM - Spara pengar
PROVA PÅ