Öka din lönsamhet med Onslips digitala lösningar

ONSLIP PLAY

Perfekt bakgrundsmusik till alltifrån lugna kaféer till pulserande krogar. En digital lösning som bidrar till en skönare stämning och en bättre upplevelse för dina kunder. Onslip Play är helt underhållsfria spellistor som spelar tills du stänger av. All musik är producerad av professionella musiker för kommersiellt bruk. Det bästa av allt – du sparar pengar eftersom du slipper betala STIM-avgift.

169 kr/mån

ONSLIP SIGNS

Forskning visar att vi människor köper med ögonen. Det är därför professionella digitala skyltar i snitt ökar restaurangers omsättning med 3%. 

Varför? Ljusstarka och tilltalande skyltar gör att mat och dryck ser fräschare ut. Med denna digitala lösning kan du också enkelt presentera veckans eller dagens kampanjer, skifta mellan lunch- och kvällsmenyn och anpassa priserna efter inflationen. För det gör du väl? 

fr. 329 kr/mån

inkl. hårdvara

ONSLIP ADS

Visste du att över 80% av alla kunder börjar med att söka på Google innan besöket på en ny restaurang. Med hjälp av Onslip Ads i Googles sökmotor får du chansen att på ett smidigt sätt möta dina potentiella kunder redan innan besöket och locka dem till just din restaurang. En smart digital lösning där Onslip sköter allt från kampanjdesign till uppföljning. 

 

fr. 999 kr/mån

Nu var't det mycket - lugn vi löser det

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem

Stäng meny

Ange kontaktuppgifter

Bra tips om kassasystem