ONSLIP ADS - Det enklaste sättet att synas på Google

85% av alla konsumenter som letar efter lokala restauranger söker på Google först. Syns du inte där så finns du inte. Ta chansen att locka tusentals potentiella kunder till din restaurang med Onslip Ads.

Lite gör mycket

Det räcker med att du får så lite som 1% fler kunder så har du fått positiv avkastning på dina Google-annonser via Onslip. 

Varför Onslip Ads?
Digital marknadsföring är svårt, tidskrävande och kräver tekniskt kunnande. En digital byrå tar minst 5 000 kr i månaden, vilket kan vara svårt att räkna hem för en vanlig restaurang. Vårt arvode är endast 999 kr/mån, och du väljer själv hur mycket du vill spendera på annonsering. 

Missa aldrig en ny, potentiell kund

I tjänsten Onslip Ads ingår en digital marknadsföringsexpert som ansvarar för ditt konto. Vi sätter upp ditt Google-annonseringskonto med 2-5 annonser och anpassar dem med geografisk styrning som exempelvis ”Kungsgatan, Stockholm eller Uppsala”. Varje månad får du en tydlig rapport om hur dina kampanjer.  

Speciellt utvecklat för restauranger

Med Onslip Ads har vi tagit en tjänst som är svårtillgänglig för småföretagare och gjort den enkel med ett pris som passar branschen. 

Ladda ner produktbladet

Månadens kampanj - Onslip kassasystem

Kassapaket SUCCESS

kr1099
kr 699 per månad
  • Alla kassafunktioner du behöver för att sälja och ta betalt
  • Kassahårdvaran Onslip E800 ingår kostnadsfritt
  • Nästan 19 800 kr i paketrabatt
PRISVÄRT

Därför är Onslip Ads något för dig – låt oss berätta mer

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem