Hjälp en vän att komma igång och ge bort 3 fria månader

Att driva sin egna restaurang eller kafé är det många som drömmer om, men få har koll på vilket extraarbete det innebär med administration av personalhantering, bokföring och pappersarbete. Onslip jobbar konstant med att ta fram moderna och användarvänliga lösningar som digitaliserar restaurangarbetet och gör det enklare och roligare för dig som ägare, så att du kan fokusera på att göra det du älskar mest.

Hjälp en vän att komma igång

Nu kan du hjälpa en vän att sprida sin unika glädje för matlagning och hantverk genom att ge bort 3 fria månader på licenskostnaden för Onslips digitala kassasystem. 

3 fria månader

För att din vän också ska kunna få ta del av den optimala lösningen för smårestauranger och kaféer, erbjuder Onslip 3 fria månader* på licenskostnaden när din vän tecknar minst 12 månader.

HjälpenvänmedOnslip

*Erbjudandet gäller enbart nya kunder och erbjudandet gäller vid teckning av 12 månaders abonnemang av Onslip Pro- eller Onslip Bas licens. De 3 fria månaderna gäller enbart licenskostnaden och inte kassahårdvara. Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden.