Betala inte för mycket -
vi hjälper dig att jämföra

Så sänker du ditt inlösenavtal till ett av marknadens lägsta inlösenavtal

Vi hjälper dig att sänka ditt inlösenavtal och ökar din lönsamhet

Har du koll på ditt inlösenavtal och visste du att du kan spara pengar med ett nytt inlösenavtal?

Många tror att de sitter på ett bra avtal, men mycket har hänt och du kan spara pengar och öka din lönsamhet.

Läs vidare för att ta reda på hur!

Mer pengar för det du säljer

01

Vad är ett inlösenavtal?

Inlösenavtal eller transaktionskostnad som det även förknippas med, påverkar hur mycket det kostar per korttransaktion. Ett inlösenavtal är ett måste för att du ska kunna ta emot kortbetalningar från dina gäster.

Inlösenavtalet är den avgift som inlösenbanken tar för att hantera korttransaktioner. Inlösenbankens uppgift är att verifiera att gästen har pengar på sitt kort och reservera beloppet som sedan betalas ut till ditt företagskonto.

Du behöver inte ha samma inlösenbank som ditt företagskonto är kopplat till. Utan du kan ta del av andra inlösenbankers erbjudanden, än vad din ”vanliga” bank erbjuder.

Ett inlösenavtal består oftas av en procentsats (%) + en fast kostnad. Det är vanligt att många betalar mer än vad de tror. Oftast på grund av att den fasta avgiftskostnaden glöms bort och man tror att procentsatsen är den ända avgiften. Vilket innebär att du betalar mer än vad du tror.

Mer pengar i kassan

02

Se över ditt inlösenavtal

Hur vet jag om jag sitter på ett dyrt inlösenavtal? Om avtalet är äldre än 2-3 år är det stor chans att avtalet är dyrt och utdaterat, som du betalar onödigt höga transaktionsavgifter för. Det har hänt mycket på marknaden under de snaste året och inlösenavtalen har blivit lägre än vad de var för några år sen.

För att ta reda på vad man har för inlösenavtal idagsläget behöver du kontakta din bank. De hjälper dig att ta fram ditt nuvarande inlösenavtal, där det kommer framgå hur mycket du betalar per transaktion. Ring oss på 0500-600111 så hjälper vi dig att jämföra ditt gamla inlösenavtal.

Lägre transaktionskostnader

03

Hur byter man inlösenavtal?

Att byta inlösenavtal kan låta svårt och komplicerat, men det är väldigt enkelt och smidigt. Efter att du har kontaktat oss på Onslip hjälper vi dig vidare med att boka in ett möte och ta del av marknadens bästa inlösenavtal. Efter att du har tecknat ett nytt avtal kommer den att aktiveras inom 7-14 arbetsdagar.

Behöver du hjälp med att fylla i blanketten eller har svårt att fylla i alla uppgifter? Ingen fara! Om du förnyar eller tecknar ett nytt inlösenavtal genom Onslip, så hjälper vi dig!

Ring 0500-600111, så erbjuder vi dig en av marknadens bästa inlösenavtal, utan några dolda avgifter och hjälper dig att spara mer pengar.

För en mer lönsam verksamhet

04

Vad innebär det för mig?

Med ett bra och lågt inlösenavtal sänker du dina kostnader per transaktion och ger dig mer pengar i kassan. Pengar som kan användas för att utveckla din restaurang och öka lönsamheten.

Kontakta oss på Onslip så hjälper vi dig med att få en mer lönsam verksamhet och behålla mer pengar för det du säljer. För oss är det viktigt att du kan fortsätta servera och berika andra med din unika matkultur.

Sänk ditt inlösenavtal idag! Ring oss på 0500-600111

Grundpaketet

För dig som vill komma igång nu och
använda din egna surfplatta
598 kr / månad
 • Onslip BAS licens
 • Molnbaserad kontrollenhet
 • Service - Support, service och uppdateringar
Mobil

Restaurangpaketet

Paketet för dig som har höga ambitioner
Spara 8 500 kr direkt på utvalda tillbehör
1097 kr / månad +
Tillbehörspaket 11 999 kr
 • Onslip PRO licens
 • Onslip Connect
 • Kortterminal med inlösen
 • Service - Support, service och uppdateringar
 • Tillbehörspaket 11 999 kr
  (org: 20 499 kr)
 • Kassahårdvara: E800
 • Bongskrivare
 • Fysik kontrollenhet
 • Spara 8 500 kr på utvalda tillbehör
populär