Vi har kortterminaler för alla behov

Bambora One

Allt du behöver för att komma igång med kortbetalning. Driftsäker och användarvänlig kortterminal. Välj mellan trådlös och stationär terminal som kan kassakopplas med vår kassa. Hyr på 24 månader med Bamboras inlösen för 1.5% per köp, frakt tillkommer med 150 kr.

Pris

199 kr/mån

Hyra

24 månader

Device - Stationär kortterminal

Har du ett fast försäljningsställe med tillgång till bredband? Då passar Bamboras stationära kortterminal ICT250 perfekt. Det är bara att packa upp, stoppa i ström- och bredbandssladd, sedan är du i gång. Kan kassakopplas med vår kassa. Stödjer alla inlösare på den svenska marknaden. Frakt tillkommer med 195 kr.

Pris

295 kr/mån

Hyra

36 månader

Device - Trådlös kortterminal

Med Bamboras trådlösa kortterminal IWL250 är det lätt att ta betalt vid bordet, på vägen eller på torget. Terminalen har ett eget SIM-kort och ett laddningsbart batteri, därför behövs varken bredband eller strömkälla för att kunna ta betalt. Terminalen levereras startklar det är bara att aktivera den och börja ta betalt, använd valfri inlösare på den svenska marknaden. Frakt tillkommer med 195 kr.

Pris

495 kr/mån

Hyra

36 månader

Kortidshyra bindningsfritt

Här är alternativet för dig som har en säsongsverksamhet och har behov av en kortterminal över kortare tid. Frakt tillkommer med 195 kr.

Pris:
1 månad – 1850 kr (1200 kr + 650 kr startavgift)
Mer än 1 månad – 1200 kr/mån

Gäller både för Bambora One och Device

Pris

1200 kr/mån

Hyra

1 månader

Då Onslip låg helt rätt i pris och hade riktigt bra funktioner så valde vi på Bernhard Kök & Deli att använda oss av deras kassasystem. Det bästa med Onslip är att jag kan kolla statistik och försäljning i realtid på mobilen även om jag inte är på plats.

Bernhard Kök & Deli
Nyköping

Det bästa med Onslip enligt Niklas and Friends är att de fungerar i alla lägen, det är är lätt att förstå sig på systemet och det är bra support som svarar snabbt. Vi valde att använda Onslip då de ligger under marknadens pris på kassalösningar.

Niklas and Friends
Hammarby Sjöstad

Sluta grubbla - vi löser det

Slå oss en signal

Låt oss kontakta dig

10 tips till dig som ska skaffa kassasystem

Stäng meny

Ange kontaktuppgifter

Bra tips om kassasystem