Partnersida

Tror du också på ihopkopplade ekosystem? Med våra enkla API:er kan vi tillsammans skapa en kundupplevelse utöver det vanliga

Onslips Partnervision

Onslip tror på starkt partnerskap och ett samarbete som skapar framgångsrika affärsmöjligheter för båda parter. Vi vet att vi är otroligt duktiga på att tillverka ett prisvärt och användarvänligt kassasystem, men restauranger är i behov av mycket mer. Tillsammans med våra partners skapar vi ett kassasystem som erbjuder en helhetslösning med kraftfulla funktioner som förenkla våra kunders vardag.

Varför bli Onslippartner?

Det finns många bra anledningar till att bli Onslippartner. Förutom tillgång till vårt generösa partnerprogram får du möjlighet att synas och ta plats på vår kassaplattform samt Pax-store. Du får även ett enkelt sätt att kommunicera och interagera med vår fantastiska kundbas. Hör gärna av dig på partner@onslip.com så att vi kan inleda ett framgångsrikt samarbete tillsammans.

Integration med branschledande tjänster

Våra API:er

Vi har stor kunskap av integrationer, och både kunder och andra partners har byggt egna integrationer mot vårt system. Våra färdiga API:er är lätta att komma igång med och erbjuder all data du kan tänkas behöva för din applikation. För att komma igång, kontakta oss på api@onslip.com så återkommer vi med mer information.

Onslips partnerföretag

Läs mer om våra partners

Kontakt

Har vi väckt er nyfikenhet? Vil ni diskutera möjligheterna vidare? Hör gärna av er!

Kontakt partnerskapsfrågor: partner@onslip.com

Kontakt API-frågor: api@onslip.com