Fortnox: Kassasystemet med Fortnox-koppling

Onslip är integrerat med Fortnox. Genom smidiga koppling till Fortnox synkas dagsrapporten automatisk efter stängning. De läses in på korrekt sätt och bokförs automatiskt. Du slipper en massa dubbelarbete i flera system och får mer tid åt annat.

Fortnox kopplat till Onslip kassasystem för restauranger

Koppla Fortnox till kassasystemet

Kopplingen mellan Fortnox och Onslip kassasystem för restauranger gör det smidigare för restauranger att bokföra sina dagsavslut. Tillsammans med Fortnox minskar vi 100-tals timmar som läggas på manuella uppgifter och frigör mer tid åt service. 

  • Automatisk överföring av dagsavslut
  • Frigör timmar 
  • Glöm kvittohögar
 
Koppla Fortnox till Onslip för snabbare bokföring

Om Fortnox

Fortnox är en företagsplattform med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering och medarbetare. Kunderna får också tillgång till andra företagstjänster och till hundratals externa system genom partnersamarbeten.
 
Fortnox grundades 2001 med huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholms huvudlista. För ytterligare information se www.fortnox.se.

Läs mer om ett av Sveriges företagsplattformar med tjänster som redovisning, fakturering, finansiering och medarbetare. Vill du veta mer om Fortnox och deras tjänster klicka på knappen nedan.

Som Onslipkund erbjuder vi 100% rabatt under de första 3 månaderna på ett helt köp av paket och/eller program från Fortnox. Kontakta oss för att få ta del av erbjudandet.*

*Villkor för erbjudandet: Erbjudandet gäller dig som ny kund till Fortnox och vid första ordertillfället på fortnox.se.
Eventuella tilläggsbeställningar i ett senare skede och plustjänster är exkluderade från
rabatten. Efter den rabatterade perioden löper avtalet vidare enligt gällande avtalsperiod
och prislista.

Vi ringer upp dig! ​

eller ring oss på 0500-600111

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111