fbpx

Integration

Timetjek

Allt i ett personalsystem som har koppling till Onslip kassasystem

Tid, schema, lön och ekonomi

Framtidens personalsystem

Allt i ett personalsystem

Timetjek är ett personalsystem som erbjuder kompletta lösningar inom tid, schema, lön och ekonomi. Med allt i ett system kan du automatisera tidskrävande administrativa uppgifter som drickshantering, löner, tidrapportering, scheman och ekonomi på ett smidigt och användarvänligt sätt.

Personalsystemet som gör livet enklare för restaurangägaren och personalen. Alltid i ett Personalsystem som hanterar löner, dricks, scheman och ekonomi

Koppla Timetjek till Onslip kassasystem

Få fördelarna med personalsystemet kopplat till kassasystemet

Gör schemaläggningen mer förutsägbar med kopplingen mellan Timetjek och Onslip kassasystem

Via kopplingen skickas försäljningsdata rakt in i schemaläggningen och gör det enklare att se hur mycket personal som behöver schemaläggas utefter tidigare försäljning.

Onslip kassasystem och Timetjek personalsystem har koppling mellan varandra för att göra personaladministration ännu enklare

Hantera löner smärtfritt

Löneprogram och lönesystem inbyggt

Med inbyggd tidrapportering och schemaläggning blir lönehanteringen mycket enkelt. I Timetjek sammanställs färdiga lönesedlar med endast ett få knapptryck. Registrera både frånvaro och semester smärtfritt och säkerställ att krav från kollektivavtal uppfylls.

Hantera löner smidigt med personalsystem

Tidsrapportering

Få full koll på timmarna

Via Timetjeks digitala stämpelklockan kan personalen snabbt och enkelt stämpla in och ut ifrån sitt arbetspass. Underlag från stämpelklockan skickas automatiskt vidare till lönesystemet. Givetvis uppfyller även Stämpelklockan alla Skatteverkets krav på korrekt förd elektronisk personalliggare.

Stämpla enkelt in personalen med digital stämpelklocka

Schemaläggning för restauranger

Schemaläggning har aldrig varit enklare

Med några få knapptryck kan du schemalägga all personal och publicera arbetsschemat till personalen. I Timetjeks schemaläggningsverktyg finns många smarta funktioner som underlättar schemaläggningen så att både önskemål från personal uppfylls samtidigt som du får god koll på företagets ekonomi.

Onslip kassasystem erbjuder många smarta lösningar för restauranger och besöksnäringen

Automatiskt drickshantering

Snabb utbetalning & komplett bokföring

I Timetjek går det att administrera drick och betala ut den till de anställda efter valda regler på just din arbetsplats. Med koppling till kassan blir flödet ännu smidigare från början till slut. Självklart skapas även bokföringsunderlag och bankfil upp direkt för smidig bokföring och utbetalning.

Gör drickshanteringen enkel och smärtfri med integrationen mellan kassasystemet och personalsystemet

Service utöver det vanliga

Ett personalsystem med fantastisk support

Timetjek erbjuder en förstklassig support som du alltid ska känna dig trygg med. De hjälper dig med alla dina frågor och ser så klart till att du får den hjälp du behöver.

Arbeta med lojalitet för att stärka din verksamhet

Om Timetjek

Timetjek är ett personalsystem som erbjuder kompletta lösningar inom tid, schema, lön och ekonomi med en service vi personligen själva förväntar oss kring de tjänster vi nyttjar.


Vi på Timetjek såg ett hålrum på marknaden där vi kände att det fanns få valmöjligheter och där konkurrensen vid tillfället var ganska låg. Många av de potentiella kunder vi började fråga ut saknade ett system för att enkelt navigera och sköta hanteringen av personalen utan att dra på sig allt för stor kostnad. Vi såg en chans att faktiskt komplettera med ett schysst system som var lätt att komma i gång med och som dessutom hade en fördelaktig prislapp. Sedan start har Timetjek vuxit med funktioner vi aldrig trodde vi skulle utveckla men som kunder starkt efterfrågat och som vi sett till att lösa för att tillfredsställa kunder och deras behov.


Timetjek lanserades officiellt 2017 efter många år av utveckling och har sedan dess blivit ett system vi är mycket stolta över. Vi fortsätter utveckla vårt personalsystem till det bättre och har som ambition att innovera och hitta nya vägar för att spara våra kunder tid och pengar varje månad.

Personalsystem som erbjuder en helhetslösning för all personal administration

Prova Timetjek kostnadsfritt

Prova alla funktioner kostnadsfritt i 14 dagar, välj sedan prispaket eller fortsätt tidrapportera gratis för alltid.

Läs mer om Timetjek

Onslips duktiga rådgivare som hjälper alla våra kunder att hitta rätt kassasystem och betallösning för våra kunder behov

Frågor kring hur Onslip och Timetjek kan hjälpa din verksamhet?

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig och självklart är du är även välkommen att höra av dig direkt till oss på tel 0500-600 111.

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy

Vi ringer upp dig! ​

eller ring oss på 0500-600111

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy

Vi ringer upp dig! ​

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig så snabbt som möjligt!

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy