fbpx

Meetly vinbar & restaurang - Linköping

Torsten Rosell drevs för att skapa en plats för gemenskap och gott vin i det nybyggda området Vallastaden, och startade därför Meetly Vinbar & Restaurang tillsammans med en partner. Med en bakgrund som teknikentreprenör fanns erfarenheten av att driva eget företag men inte från själva restaurangbranschen, men Torsten lärde sig snabbt. Idag är Meetly precis som det var i Torstens vision: lite av ett extra vardagsrum för de boende i området, med ett vinsortiment vars bredd är oöverträffat i Linköping.

Hur var det att starta restaurang?

Pandemin var ungefär två månader gammal när vi startade, så det påverkade det hela rätt mycket och har gjort under lång tid. Men det var ju samtidigt ganska bra för oss för. Det var lite lugnare och vi fick tillfälle att prova vad som funkar; utveckla processer i köket och serveringen och allt annat. Det är en oändlig massa saker som ska funka.

Vad särskiljer er från andra restauranger?

Det är nog just vinet. Jag tror att det är svårt att hitta ett så brett sortiment som vi har, både till antal men kanske också olika inriktningar. Vi har verkligen vin av precis alla sorter. Det och vin i kombination med mat. Vi har inte ett jättestort restaurangkök, vi har mycket begränsningar i vår matlagning.

Därför lägger vi istället mycket möda på just kombinationen med vin och mat, och att skapa smakupplevelser på det sättet snarare än just restaurangkökshantverk.

Sedan är vi i stor utsträckning lite av ett extra vardagsrum för de som bor i området, det är många som kommer hit för att umgås med oss och andra gäster.

Krögaren Torsten på Meetly Vinbar & Restaurang
En solig dag i den trevliga vinbaren

Vad fick er att vilja samarbeta med Onslip?

Det var en kille som drev en restaurang i området som hjälpte oss ganska mycket i början med råd och dåd. Där hade vi genuin restaurangkompetens med utan att vi hade det själva. Och det var en varm rekommendation från honom helt enkelt att välja ert system. I och med att vi inte hade så mycket bakgrundskompetens var supporten också helt avgörande för oss.

Vad tycker ni om bemötandet ni har fått från oss på Onslip?

Det har varit fantastiskt bra och alltid snabbt svar. Engagerade personer som försöker lösa våra problem och besvara våra frågor.

Vad är bäst med Onslip?

Den personliga supporten!

Mer om Meetly

Besök deras hemsida och boka bord om du har vägarna förbi Linköping. Besök Meetly här eller kolla på Tripadvisor

Onslips kassa på vinbaren

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111