fbpx
Onslips plattform serverade 14 miljoner gäster under 2022

PRESSMEDDELANDE – 

2023-02-20

Onslips “Appstore för restauranger” serverade 14 miljoner gäster 2022

Onslip är därmed Sveriges största öppna plattform för restauranger och restaurang-Appar, mätt i gästnotor. Den sammanlagda nettoomsättningen som hanterades via plattformens Appar landade på 3,2 miljarder kronor.

“Onslips öppna plattform ger restauranger valfrihet och flexibilitet som stängda plattformar blockerar. Lite förenklat fungerar vår öppna plattform som en Appstore där restauranger fritt kan välja mellan de bästa Apparna inom varje område såsom bokföring, personal, bokningar, kassasystem, lojalitet, och analytics. Det alldeles unika är att alla Apparna är integrerade via plattformen och fungerar ihop som en helhetslösning.”, säger Daniel Rasmussen, VD för Onslip Cloud AB.

 

Att en bra restaurangupplevelse är summan av service och smak det vet nog alla. Men idag spelar teknik en allt större roll bakom kulisserna. Det är en lång kedja av kritiska moment som måste sitta ihop för att både gäster, personal, och ägare skall bli nöjda. Det här är exakt den utmaning som Linköpingsbolaget Onslip Cloud AB fokuserat på sedan 2018. 

 

”Att vi på kort tid och med blygsam finansiering tagit oss till en ledande position inom digitalisering av svenska restauranger visar på styrkan i den öppna strategin. Lönsamhet når vi Q123, och väl där ska vi fortsätta expandera till nya marknader och investera i den öppna plattformen tillsammans med våra partners”, fortsätter Daniel Rasmussen.  

 

Under 2022 ökade plattformen antalet ansluta Appar med nästan 50% och inkluderar nu kända varumärken som Visma, Fortnox, Swish, Personalkollen, och en rad mindre kända men ledande Appar med spetsteknologi. Redan i Q1 2023 kommer ytterligare tre partners ansluta sig till Onslips “Appstore för restauranger”.

Om Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslips “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Media

Presskontakt

Välkommen till Onslip

Onslip är ett banbrytande teknikföretag, som har revolutionerat restaurangbranschen med hjälp av Onslips öppna plattform för krögare. Onslip “best-of-breed” plattform skapar en heltäckande och anpassningsbar lösning för restauranger att hantera sina digitala behov, vilket gör det möjligt för dem att bli mer effektiva, öka kundernas engagemang och driva tillväxt.

https://www.onslip.com/

Få en offert

eller kontakta oss på
0500 - 600 111

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy