Våra Partners

Läs mer om våra fantastiska partners och hur de kan göra din vardag enklare

Swish är ett av Sveriges mest omtyckta varumärken och
har 7 miljoner användare över hela landet i alla åldrar.

När Swish växer och ger sig in i nya områden med nya
tekniska lösningar är det viktigt att behålla enkelheten och
tydligheten. Det som bidragit till att göra Swish så omtyckt.

Krogdirekt – att ge våra medlemmar rätt förutsättningar för att skapa lönsamma företag.

Med inköpssamverkan för restauranger ger vi på Krogdirekt våra medlemmar förmånligare villkor och rätt förutsättningar för att spara pengar och skapa lönsamma företag.

Bambora är ett globalt betalningsföretag med en vision om att göra betalningar enklare, både för företag och för deras kunder, och hjälper i dag fler än 125 000 handlare i 65 olika länder att ta betalt. Sedan den 28 oktober 2020, är Bambora en del av Worldline, Europas största aktör inom betaltjänster.

 

Personalkollen i kassan

Personalkollen är ett personal- och lönesystem som hjälper krögare att spara både tid och pengar.

Tidrapportering, schemaläggning, ekonomiverktyg, drickssystem och komplett löneprogram. Allt detta i en användarvänlig och webbaserad lösning med fri support och utbildning.

Fortnox gör det lättare att starta och driva företag. Vi erbjuder produkter, tjänster och lösningar som förenklar företagandet med smidigare flöden inom ekonomi, finansiering, bokföring och personal. Med smart teknik, bred kompetens och specifik branschkunskap är vårt mål att bidra till en mer framgångsrik vardag för företag inom alla branscher.

Fortnox grundades 2001. Vi har huvudkontor i Växjö och kontor i Malmö och Linköping. Aktien är noterad på NGM Nordic SME. För ytterligare information se

WEIQ skapar smidigare restaurangupplevelser genom en applösning som låter gästen beställa och betala direkt till sitt bord eller för upphämtning. Detta helt utan registrering och med smidig betalning via kort eller SWISH. WEIQ skapar mer tid för äkta service och finns alltid tillgänglig för gästen.

OrderExtender är ett digitalt bongsystem som ser till att alla beställningar skickas automatiskt till surfplattan i köket eller baren. 

OrderExtender ser till att restaurang- och caféägare får full koll på hela beställningskedja och kan få ut statistik på hur snabbt varje beställning tar att servera. 

SoEasy hjälper restauranger att ta emot digitala beställningar via olika försäljningskanaler och effektivisera sin försäljning. 

SoEasy ser till att restaurangägare får hjälp med allt från att bygga sin hemsida till att  få igång försäljningen via SoEasy plattformen. 

Kontakta oss

Har vi väckt er nyfikenhet? Vil ni diskutera möjligheterna vidare? Hör gärna av er!

Kontakt partnerskapsfrågor: partner@onslip.com

Kontakt API-frågor: api@onslip.com